icon

Práca v pokladni na stanici

maminatimka
2. mar 2023

Pracuje tam niekto???

marsmykkok
2. mar 2023

Ja nechápem vkuse tie isté otázky, či niekto pracuje tam a tam... Na MK nepoznáme skúšobnú dobu? Skúsiš a uvidíš, máš 3 mesiace, kedy to môžeš zo dňa na deň ukončiť. Potom po troch mesiacoch máš 1 až š mesačnú výpovednú dobu (podľa toho ako am budeš dlho robiť) .
Ak človek niekde nastúpi, neznamená, že tam musí ostať do konca života a vynesú ho odtiaľ v truhle. Dá sa pomerne ľahko odísť, ak ti to nebude sedieť.

dianka555
2. mar 2023

Pokladničku kde Regiojet či ZSSR?

miskakyska
2. mar 2023

@dianka555 ..alebo v bufete,v novinovom stánku🤭😏🤭

maminatimka
autor
2. mar 2023

@dianka555 zssk

anetka34
2. mar 2023

@marsmykkok no a čo, nech sa pýta, niekto sa tu pýta čo variť na obed a toto je oveľa väčšie rozhodnutie a nie každý chce stále utekať v skúšobnej dobe, mne je to napríklad trápne. A keď to chce vedieť, tak sa opýta. Odporúčam preklikať tu dole podobné diskusie.
Nerobila som to, známa to robí, musela sa veľa učiť a byť odolná voči stresu. Stojí tam veľa ľudí a chce taký lístok, miestenku, zťp a spiatočný. Naučíš sa už to potom ide
Akurát raz je jedna chorá, treba vymeniť smeny, potom druhá , alebo treba ísť zaskakovať inam. Je to také náročné na smeny podľa mňa. Obdivujem ich ako to dávajú .

dianka555
2. mar 2023

Čo viem tak predtým majú školenie mimo bydliska, záleží aj od regiónu na Liptove nič moc. Robia aj v noci, každý rok majú školenie. No a zaskakuju sa napr. Z Košíc ťa pošlú do najbližšej stanice, kľudne sa môže stať že keď niekto vypadne pôjdeš aj do Prešova. Musíš sa pripraviť aj na osočovanie a ľudí čo sa hádajú, lebo tam sú rôzne typy ľudí. Zaskakovat budeš aj za kolegyne, ak hľadajú zamestnanca k dispozícii, tak budeš chodiť zaskakovat do viacerých stanic , systém je náročný ale dá sa naučiť.

maminatimka
autor
3. mar 2023

@anetka34
@dianka555 ďakujem velmi pekne ❤ ja už som na zacviku 2 mesiace, len som sa chcela niečo spytať od niekoho kto tam už pracuje ale už je niekedy aj to problem, hlavne že niektorý sa pytaju na hovadiny...

iva33333
26. júl 2023

@maminatimka Dobry den.Ako sa dari v tej praci? Rozmyslam tiez nad nou,u nas v meste sa uvolnilo miesto.Chcela som vediet ci vas prehadzuju aj na ine miesta atd..a ci sa to da zvladnut a zaucit sa robit tie preukazy atd..Pracujem v obchode ,takze s ludmi mam skusenosti.Dakujem