Práca v Prima banke
Ahojte, chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s pracou v Primabanke. Pracovala som u Operatora a poznam ten system plnenia planov a odien. U ooperatora kde som pracovala ja sa mi to nepacilo, ten tlak bol neskutocny az som skoncila na PN a viem ze v niektorych bankach je to podobne. Nemoizem sinajst pracu a preto by som rada vedela, ak ma niekto skusenost ci praca v Pirmabanke je nieco podobne alebo tym, ze je to mensia banka je to lepsie. Dakujem
@llienkaa spokojna...uz treti rok😉
@llienkaa Spokojna uz druhy rok a nemenila by som ani.... Okrem skvelej prace mam uzasny kolektiv, priatelov, skusenosti....
@gabrielapatrik vdaka za info. Nakoniec som nastupila do inej banky 🙂
Ahojte
Chcel by som sa opýtať na výberové konanie v Prima banke.
Ako prebieha, a čo všetko sa deje
Za info vopred ďakujem 🙂
@manzanilla a @gabrielapatrik baby, mozem otazku, ako je to s vami teraz? dufam, ze drzite 🙂 mala by som zopar otazociek este ako ste tam zacinali, mozete aj do spravy, vopred dakujem vam
@jane11111 ahoj ja zamestnaná a spokojná momentálne ale na MD 🙂
@jane11111 ahoj, ja už piaty rok 😉
jej, tak to je fajn precitat si, ze vam to vyslo ze ste spokojne 🙂 a aky mate pracovny cas? ja asi budem budem primabanku odmietnut lebo je do 17tej otvorena, odchod najskor 17,15 ...este cakam aj na vysledok pohovoru v unicreditbank tam je iba streda do 17tej, inak do 16tej...a skolku mame kvoli korone do 16,3O
@jane11111 áno je to tak ako píšeš, niekedy je človek dlhšie ako v každej práci, klienti sa zdržia, alebo sa ráta trezor a podobne, nie vždy sa odíde presne avšak !!!! Mala som kolegyňu, ktorá odišla vždy presne von dverami o 17:16 🙂
a mozem sa opytat na priebeh pohovoru, ake to bolo, na co sa pytali? co by som si mala ja pripravit, nejake tipy? v pondelok ma caka 2.kolo priamo na pobocke :O
@jane11111 fúha moc si to nepamätám, ale na tej pomôcke, to už je len malina, na ktorú konkrétne? Ak sa môžem spýtať?
@gabrielapatrik písala som Vám správu 😊

@manzanillaa
@gabrielapatrik ahojte ste prosim stale v prima banke? Ako ste spokojne? 🙂