Práca v prostredí fajčiarov - riziká pre zdravie
Názor nato robiť v čisto fajčiarskom prostredí ? Máte skúsenosti či sa Vám niečo zhoršilo . Bojím sa že dostanem rakovinu
@anonym_autor pre mňa by toto nebola cesta. Aj keď si odmyslím rakovinu, musí to byť veľmi nepríjemné, keď človek celý pracovny deň má stráviť v takomto prostredí.
To kde pracuješ, že zamestanancu môžu na pracovisku fajčiť?
Ja som nefajčiar, ja by som tam nechcela pracovať, vadilo by mi to
@anonym_autor a ako môžeš vyjsť na ulicu? Nebojíš sa, že tá zrazí auto? 🤣
@anonym_8bd5a5 vyjst na ulicu a situacia autorky vobec nie su porovnavatelne
@anonym_8bd5a5 dosť mimo poznámka
Ja mám kolegyne všetky fajčia tak chodím s nimi von cez prestávku, ony si zapália cigaretu a pri tom si pokecáme.
To je aká práca kde sa môže fajčiť len tak medzi ostatnými?
To je aká práca kde sa môže fajčiť len tak medzi ostatnými?
@bielasovicka žeby v bare, krčme?
@anonym_autor
Rakovinu môže človek dostať aj vtedy keď nieje medzi fajčiarmi
@anonym_autor nerob. To uz rovno mozes zacat fajcit. To mas na mysli daky bar?
Normálny človek nebude vedome dýchať jedy.
Aj po požiari kde je zadymený priestor tak tam neostáva človek vedome dýchať, ale ide von na vzduch a poriadne vyvetrá.
Nikdy by som takto nehazardovala so svojim zdravím.
@bielasovicka žeby v bare, krčme?
@anonym_17c3b6 no hej, ale ja som to pochopila tak, že robí v nejakom kolektíve kde sa fajčí, teda ze fajčia kolegovia. Však do krčmy nemusí ísť robiť nikto, najmä nie nefajčiar.
Nerobila by som tam. Vadi mi dym aj ten smrad. Aj pasivne fajcenie je skodlive. Rakovinu mozes dostat zo vsetkeho, aj z jedla, stresu.
ja som bývalý fajčiar - ale ani vtedy by som nerobila v zafajčenom prostredí. teraz už dupľom nie…
@anonym_autor ja som žila v zafajcenom prostredí kde som to dennodenne musela dýchať a žijem, žiadnu rakovinu nemám 😉.