Práca v Tescu na leto
oplati sa ist na brigadu?
hladam si nieco na leto
je tam hmotna zodpovednost?
co vsetko sa robi ako brigadnik.
budem vam povdacna za informacie.
Ak si chceš zarobiť počas leta, tak sa oplatí
V Tescu podľa toho čo majú voľné ťa dajú na kasu alebo vykladať tovar
Aj Kaufland berie brigádnikov na vykladanie tovaru, tam je o málinko vyššia hodinovka.
Náročnosť záleží od toho čo máš vykladať, napr. cukríky je jednoduchšie ako ťažké balenia PET fliaš
Každopádne zvládnuť sa dá oboje
Ak si chceš zarobiť počas leta, tak sa oplatí
V Tescu podľa toho čo majú voľné ťa dajú na kasu alebo vykladať tovar
Aj Kaufland berie brigádnikov na vykladanie tovaru, tam je o málinko vyššia hodinovka.
Náročnosť záleží od toho čo máš vykladať, napr. cukríky je jednoduchšie ako ťažké balenia PET fliaš
Každopádne zvládnuť sa dá oboje
@patka06 nevadilo by mi dokladat dovar.
Skús pozrieť na profesii, tam mávajú ponuku voľných miesť.
VIem, že jednoduchšie bolo dostať sa na brigádu cez agentúru ako priamo cez Kaufland, Tesco
Riešil to kamarátkin syn pred pár mesiacmi, preto ti neviem napísať aká presne to bola agentúra.
Len ši už nie je neskoro, teraz hľadať na prázdniny
Predpokladám, že spĺňaš podmienky, aby si mohla brigádovať
Predpokladám, že spĺňaš podmienky, aby si mohla brigádovať
@patka06 som na urade prace
Skús pozrieť na profesii, tam mávajú ponuku voľných miesť.
VIem, že jednoduchšie bolo dostať sa na brigádu cez agentúru ako priamo cez Kaufland, Tesco
Riešil to kamarátkin syn pred pár mesiacmi, preto ti neviem napísať aká presne to bola agentúra.
Len ši už nie je neskoro, teraz hľadať na prázdniny
@patka06 uz som im poslala
Ahoj , dávnejšie som brigádovala v tescu , a bolo to fajn 🙂 žiadna hmotná zodpovednosť nebola 🙂
brigádnici sa v tescu moc nepretrhnú
No ako kde ja som bola v kaufe aj v pulte tam sa musíš rýchlo zorientovať,ale nenechajú ťa tam samú vždy tam je niekto s tebou to skús,vykladať nie nemôžeš si vyberať či ľahšie alebo ťažké celé palety sa vykladajú.
Ahoj , dávnejšie som brigádovala v tescu , a bolo to fajn 🙂 žiadna hmotná zodpovednosť nebola 🙂
@simona1998 no tak poslala som CV no jedine ze nie som student, no som na urade prace. tak uvidime, snad motyka vystreli.
No tesco brigádnici boli len študenti . Myslím si, že zoberú skôr ich ako teba . Držím palce
No tesco brigádnici boli len študenti . Myslím si, že zoberú skôr ich ako teba . Držím palce
@simona1998 :/
Nie každý brigádnik je študent, aj keď väščina je. Aj dôchodcovia alebo ľudia v strednom veku zvyknú brigádovať 😅. A nie je to zase ťažká robota, hlavne pre začínajúceho brigádnika. Keď si tam dlhšie a ukážeš, že vieš robiť, tak potom už hej🤣
Nie každý brigádnik je študent, aj keď väščina je. Aj dôchodcovia alebo ľudia v strednom veku zvyknú brigádovať 😅. A nie je to zase ťažká robota, hlavne pre začínajúceho brigádnika. Keď si tam dlhšie a ukážeš, že vieš robiť, tak potom už hej🤣
@sparrows ja uz mam vela brigad za sebou, uz mam svoj vek, len teraz to tak citim, robit na par dni v mesiaci. preto som uviedla ze som aurade prace.
@sparrows som 40tnicka
@sparrows za kasou som uz robila, tak uvidime

brigádnik nemôže mať hmotnú zodpovednosť ale určite si skús nájsť niečo iné je to tam celkom mordovačka. Info si nájdi na nejakom ich inzeráte ako napr. na profesii