icon

Práca v Tescu

25. mar 2022

Prosím vás,pracuje niekto z vás v Tescu? Aké sú tam pracovné pozície okrem pokladníčok?
Mám totiž vyššie vzdelanie,tak či je možné robiť aj nejakú tomu zodpovedajúcu,kvalifikovanejšiu robotu.
Ďakujem.

Strana
z3
zuzuliennka1
26. mar 2022

a odpovedala som ti k veci😁😁 nemusis sa urazat… pytala si sa: Mám totiž vyššie vzdelanie,tak či je možné robiť aj nejakú tomu zodpovedajúcu,kvalifikovanejšiu robotu.
- a ja som ti napisala, ze v tescu je okrem pokladnikov aj riaditel, veduci nejakeho konkretneho oddelenia, nejaki zastupcovia tychto ludi, a pod … to citanie s porozumenim trenuj aj ty, ked uz

zuzuliennka1
26. mar 2022

ale aby si nepovedala, nasla som ti na profesii kvalifikovanejsiu robotu, na ktoru sa pytas 🙂 nech sa paci

autor
27. mar 2022

@zuzuliennka1 Tak teraz si to zabila. Snažíš sa mať silou mocou pravdu a posledné slovo, ale nejako ti to nevychádza
Si taká panovačná od narodenia alebo máš len PMS? 😆😁

autor
27. mar 2022

@voleksi Ďakujem za reálny príspevok 🙂

mirage
27. mar 2022

@zuzuliennka1 naozaj si neprijemna a trapna. Tvrd si opak, ja ta tak vnimam z tvojho pisomneho prejavu.

cherry_cherry
27. mar 2022

Ach, toto je nejaky zvlastny pocit na Slovensku, ze vystudovala som vysoku skolu, tak tu ma mate. Nase vysoke skolstvo nie je velmi kvalitne a nepripravuje studentov do praxe. Takze nie je az tak dolezite, co si studovala, ale aku mas PRAX. Skusenosti su to, co ta na trhu prace preda. Nie vysoka skola. Zalezi od tvojich pracovnych skusenosti. Co im vies realne ponuknut. Ak si nikdy nepracovala v obchode, nemas s tym vobec ziadne skusenosti, nemas skusenosti s vedenim ludi apod.. tak potom asi len ta pokladna. Aj to je otazne. Radsej zoberu niekoho, kto uz s pokladnou ma skusenosti. Nejake manazerske pozicie na predajni su tiez urcite, ale opat, vies nieco o riadeni ludi? Urcite su tam aj pozicie v sklade, nieco s logistikou, objednavanim tovaru. Mas s niecim takym skusenost? Poloz si tieto otazky a potom si lahsie najdes pracu.

autor
27. mar 2022

@cherry_cherry Ďakujem za tvoj názor. Prácu mám, nepotrebujem ju nutne zmeniť,ale po rokoch cítim určité vyhorenie,preto sondujem aj v iných oblastiach. A ako učiteľka musím denne vybavovať a menežovať toľko vecí,plus viesť kolektív,takže by si sa čudovala 🙂

zuzuliennka1
27. mar 2022

@cherry_cherry napisala som jej to iste🤣 len trosku tvrdsie a bez obalu a uz som tu ja ta najhorsia😁 tak pardon, nabuduce to skusim vo vaticke a jemnejsie

autor
27. mar 2022

@zuzuliennka1 Ty si fakt trápna. Sama nemáš sebareflexiu,o ktorej vypisuješ. Že ťa to ešte baví...

autor
27. mar 2022

Ďakujem vám, dievčatá a prajem všetkým krásnu slnečnú nedeľu, plnú empatie,a hlavne žiadne hádky 🙂

jarka3575
23. feb 2025

Ahojte, sú tu nejakí zamestnanci Tesca? Mala by som pár otázok týkajúcich sa odmeňovania a motivácie zamestnancov. Ďakujem vopred za prejavený záujem 😊

mamkalentedkova
24. feb 2025

@jarka3575 sú 😁

Strana
z3