icon

Práca v ZVJS

ishowidea
26. sep 2025

Zdravím rad by som sa opýtal tých čo pracujú alebo majú známych v ZVJS. Ako sa nazývať presne to oddelenie alebo profesia, čo predvádzajú ľudí na súd. Konkrétne “kuklači”.
Mal by som záujem vyplniť prihlášku len neviem presný názov toho. A či je “podmienkou” veľký mohutný vzrast.

andaluzia12
26. sep 2025

Volajú ich eskorťáci, robia eskorty ;) a tam sa nedostaneš tak ľahko, pokiaľ nemáš tlačenku…

anonym_08412c
26. sep 2025

Ahoj, veľký mohutny vzrast nie je podmienkou
Možno kedysi sa sito robilo podľa toho
Ale dnes je taky nedostatok , že berú všetkých
Určite si vyskúšaj, keď si trufaš
Veď za to nič nedáš
Aj fyzické testy sa znížili normy, nie sú ľudia

melanta
26. sep 2025

@ishowidea nie, tí, ktorí sprevádzajú väzňov ani náhodou nie sú tzv. kukláči. Kukláči robí úplne inú činnosť. Chceš robiť niečo, čo si ani nevieš vygoogliť?

melanta
26. sep 2025
@anonym_08412c

Ahoj, veľký mohutny vzrast nie je podmienkou
Možno kedysi sa sito robilo podľa toho
Ale dnes je taky nedostatok , že berú všetkých
Určite si vyskúšaj, keď si trufaš
Veď za to nič nedáš
Aj fyzické testy sa znížili normy, nie sú ľudia

@anonym_08412c toto nie je prvý krát, čo tu na MK čítam, že berú každého. To nie je pravda. Každý si môže dať akurát tak prihlášku. Reálne je vysoké % tých, ktorých ani nepozvú na testy a potom je vysoké % tých, ktorí neprejdú testami. Takže nie, ani náhodou neberú každého.

anonym_08412c
26. sep 2025
@melanta

@anonym_08412c toto nie je prvý krát, čo tu na MK čítam, že berú každého. To nie je pravda. Každý si môže dať akurát tak prihlášku. Reálne je vysoké % tých, ktorých ani nepozvú na testy a potom je vysoké % tých, ktorí neprejdú testami. Takže nie, ani náhodou neberú každého.

@melanta manžel pracoval a je v kontakte s chlapcami, píšem skúsenosť, je veľký nedostatok a to že neprejdú psychotestami a nezoberú ich, to je druhá vec
Aj v rámci polície
Veď to vidíme , aké tintitka chlapi chodia na obchôdzky

ishowidea
autor
26. sep 2025
@andaluzia12

Volajú ich eskorťáci, robia eskorty ;) a tam sa nedostaneš tak ľahko, pokiaľ nemáš tlačenku…

@andaluzia12 Ďakujem eskorta presne toto som mal na mysli ale vôbec ma to nezapadalo 🫶

anonym_6c3deb
26. sep 2025

Vo výberovom konaní sa môžeš prihlásiť na referenta, alebo na ochranára.. a keď si fajka, tak ta vo vnútornom výberovom konani vyberú na eskorťáka… Ak nemáš známosť, máš smolu …