Práca v ZVJS
Zdravím rad by som sa opýtal tých čo pracujú alebo majú známych v ZVJS. Ako sa nazývať presne to oddelenie alebo profesia, čo predvádzajú ľudí na súd. Konkrétne “kuklači”.
Mal by som záujem vyplniť prihlášku len neviem presný názov toho. A či je “podmienkou” veľký mohutný vzrast.
Ahoj, veľký mohutny vzrast nie je podmienkou
Možno kedysi sa sito robilo podľa toho
Ale dnes je taky nedostatok , že berú všetkých
Určite si vyskúšaj, keď si trufaš
Veď za to nič nedáš
Aj fyzické testy sa znížili normy, nie sú ľudia
Ahoj, veľký mohutny vzrast nie je podmienkou
Možno kedysi sa sito robilo podľa toho
Ale dnes je taky nedostatok , že berú všetkých
Určite si vyskúšaj, keď si trufaš
Veď za to nič nedáš
Aj fyzické testy sa znížili normy, nie sú ľudia
@anonym_08412c toto nie je prvý krát, čo tu na MK čítam, že berú každého. To nie je pravda. Každý si môže dať akurát tak prihlášku. Reálne je vysoké % tých, ktorých ani nepozvú na testy a potom je vysoké % tých, ktorí neprejdú testami. Takže nie, ani náhodou neberú každého.
@anonym_08412c toto nie je prvý krát, čo tu na MK čítam, že berú každého. To nie je pravda. Každý si môže dať akurát tak prihlášku. Reálne je vysoké % tých, ktorých ani nepozvú na testy a potom je vysoké % tých, ktorí neprejdú testami. Takže nie, ani náhodou neberú každého.
@melanta manžel pracoval a je v kontakte s chlapcami, píšem skúsenosť, je veľký nedostatok a to že neprejdú psychotestami a nezoberú ich, to je druhá vec
Aj v rámci polície
Veď to vidíme , aké tintitka chlapi chodia na obchôdzky
Volajú ich eskorťáci, robia eskorty ;) a tam sa nedostaneš tak ľahko, pokiaľ nemáš tlačenku…
@andaluzia12 Ďakujem eskorta presne toto som mal na mysli ale vôbec ma to nezapadalo 🫶
Vo výberovom konaní sa môžeš prihlásiť na referenta, alebo na ochranára.. a keď si fajka, tak ta vo vnútornom výberovom konani vyberú na eskorťáka… Ak nemáš známosť, máš smolu …

Volajú ich eskorťáci, robia eskorty ;) a tam sa nedostaneš tak ľahko, pokiaľ nemáš tlačenku…