icon

Práca z domu po desaťročiach v školstve

vavjaj
25. máj 2025

Chcem vás poprosiť o radu, kvôli 2 ročnému šikanovaniu v práci, ktoré je žiaľ neriešiteľné a už ho nedokážem vydržať si hľadám pracu po 27 rokoch v školstve v riadiacej pozícii. Keďže žijem v malom meste daleko od BA, klasická praca tu nehrozí, aj o učiteľské miesta je tu bitka. Mam fakt zaujímavý životopis, prácu v rôznych národných projektoch, lektorovanie a pod. Neviete prosim o niečom, fakt som zufalá. 😞 Ďakujem.

uhnakova
25. máj 2025

Napíš aspoň kraj.

vavjaj
autor
25. máj 2025
@uhnakova

Napíš aspoň kraj.

@uhnakova Banskobystrický, nerobilo by mi problém raz týždenne vycestovať kdekoľvek.

lukbe
25. máj 2025

Ty chceš home office v školstve v riadiacej funkcií? Nechápem.

vavjaj
autor
25. máj 2025
@lukbe

Ty chceš home office v školstve v riadiacej funkcií? Nechápem.

@lukbe , nie, momentalne som v riadiacej funkcii a hladam si pracu, najlepsie home office

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
lukbe
25. máj 2025
@vavjaj

@lukbe , nie, momentalne som v riadiacej funkcii a hladam si pracu, najlepsie home office

@vavjaj aha, je to tak napísané, že sa to dá chápať dvojako.

siska53
25. máj 2025
@vavjaj

@vavjaj na profesii je jedna ponuka prace na pracu metodika v skolstve... A je to, ak som to dobre precitala, viac-menej len homoffice.
Ak chces, mozem najst, prislo mi to do emailu.

mamina7070
25. máj 2025

a aku mas aprobaciu ? lebo toto neni nic moc kvalifikacia aknchces ist mimo skolstva

dadis
25. máj 2025
@vavjaj

@uhnakova Banskobystrický, nerobilo by mi problém raz týždenne vycestovať kdekoľvek.

@vavjaj Managerske pozicie nemavaju casto 100% HO, nieto este v statnej sprave/skolstve. Myslim si, ze hladas ihlu v kope sena

dadis
25. máj 2025
@vavjaj

@vavjaj Jaaj, tak zvlastne si to naformulovala

dadis
25. máj 2025

ved kde hladat? no na profesii https://www.profesia.sk/praca/o2-slovakia/O5075... , portal pre pracu vo verejnej spravde, sprav si dobry profil na linkedin, priprav si dobe cv, motivacne listy..

mirkam3
Autor odpoveď zmazal
mirkam3
25. máj 2025

@vavjaj ty v prvom rade musíš vedieť (a uviesť), čo KONKRÉTNE chceš na tom homeffice teda robit. Lebo nik ti tu nebude šiť ponuku na mieru. Od toho sa potom dá odraziť…

vavjaj
autor
26. máj 2025
@siska53

@vavjaj na profesii je jedna ponuka prace na pracu metodika v skolstve... A je to, ak som to dobre precitala, viac-menej len homoffice.
Ak chces, mozem najst, prislo mi to do emailu.

@siska53 , reagovala som na tu ponuku, čakám na pohovor

vavjaj
autor
26. máj 2025
@mirkam3

@vavjaj ty v prvom rade musíš vedieť (a uviesť), čo KONKRÉTNE chceš na tom homeffice teda robit. Lebo nik ti tu nebude šiť ponuku na mieru. Od toho sa potom dá odraziť…

@mirkam3 , metodička, oblasť verejných politík, online lektorovanie

melanta
26. máj 2025

Akú prácu hľadáš? Akú máš o tom predstavu, čo by si chcela robiť? Prečo home office? Vieš cestovať denne? Aké sú tvoje jazykové zručnosti?

siska53
26. máj 2025
@vavjaj

@siska53 , reagovala som na tu ponuku, čakám na pohovor

@vavjaj super, tak drzim paste! Mna nahovaral muz, ale.. ja som ucila len rok. A ta napln, no neviem, ci je pre mna, plus takmer staly homoffice, to ja nemusim..