Práca z domu pre grafika v cestovnej kancelárii
Ahojte, chcem sa spýtať, aká je práca z domu pre grafika v cestovnej kancelárii? Aké konkrétne úlohy a náplň práce má grafický dizajnér v tejto oblasti? Ako prebieha komunikácia a zadávanie úloh – robí sa to všetko cez email alebo chat alebo je aj iná forma komunikácie? Má niekto skúsenosti s touto prácou? Rada by som vedela, na čo sa pripraviť a čo všetko ma môže čakať. Vôbec neviem ako to funguje a čo ma čaká. Ak máte skúsenosti z takouto prácou z domu budem vďačná. Ďakujem za každú radu!
Pohovor nemusi byt nutne online. Mnoho firiem chce uchadzaca vidiet predtym, nez ho zamestna. Aspon u nas sa robi normalne pohovor face to face (online vazne vynimocne) a podpis zmluv detto.
Takze bud pripravena na vsetky moznosti.
Dost specificka pozicia aby ti tu x ludi pisalo konkretne skusenosti…
Ja som toto isté robila brigádne pred cca 10 rokmi pre "luxusnú" cestovku, kde sme hľadali na mieru klientom hotel a všetko podľa požiadaviek a ja som vždy k tomu mala urobiť "brožúru" aby sa klient vedel rychlo a efektívne v tom zorientovať.
Mne do firemného četu poslali údaje vo worde, kde boli skopírované údaje o hoteli, cena, dlžka transferov etc etc a ja som to mala nejak dať do finálnej podoby aby to klient rýchlo schrúmal a ešte rýchlejšie si vybral.

Závisí od firmy, vsetky otázky by som smerovala k svojmu budúcemu zamestnávateľovi.