icon

Práceneschopnosť a tehotenstvo

monlili
26. jan 2017

Ahojte, potrebovala by som radu, pretože som z toho úplný jeleň 😁.
Pracujem v herni 19 hodín ale popritom som na podpore a vypočítali mi 150 eur a na papieri som z prace som mala cca 90 eur ale zarábala som v skutočnosti vyše 700. Tak a zistila som teraz v januari že som tehotná a od januára som aj na trvalý pracovný pomer. Ale samozrejme, že už tu nebudem pracovať vo februari iba 8 hodin denne, 10 krát do týždňa, dovtedy tu nikto neni a nefajči sa tu tak to je fajn. V marci už by som mala ísť na PN a chcem sa spýtať vlastne koľko mi cca vypočítaju? A keď budem na PN tak nebudem môcť nikde pracovať zrejme pravda ? Mám už jedno dieta čiže na zadku doma sedieť moc nemôžem a ani nechcem ja pohyb potrebujem, predsa niesom chora ale tehotná. A v júni sa chystáme na dovolenku ( prosím vás negatívne názory, že sa nemôže vtedy letieť a podobné veci ani nepíšte, toto mam zistene a budem v druhom trimestri akurat kedy to neni nebezpečné ), tak a vlastne ked budem na PN a budem mať vychádzky tak na dovolenku nemôžem ísť? Čo je teda lepšie neist na PN a najst si nejaku prácu na pár hodin ? ( možnosť mám tak by ma aj vzali na pár mesiacov ) hádam ste ma pochopili a ďakujeme za odpovede 😁 😘

Strana
z2
monlili
autor
26. jan 2017

@maciatkolulu okicko ďakujem 😉

havana_frost
26. jan 2017

@monlili Tak to neviem... požiadať admina? nič iné mi nenapadá.

mihula
26. jan 2017

@monlili a preco to chces vymazat?nechaj pekne tu-nech sa poučia ostatne,ale ja som zas jelen z toho co pises,že budes pracovat 8hodin denne a 10x tyzdenne to je ako možne?

monlili
autor
27. jan 2017

@mihula mesačne som mala na mysli 🙉

Strana
z2