icon

Pracovali ste v Tchibo? Podeľte sa o skúsenosti!

filipjohns
23. jan 2025

Pracovali ste tam niekto už ? Aké to bolo tam pracovať ?

redlet
23. jan 2025

Ahoj ja som pracovala. Mnoho závisí od kolektívu. Čo konkrétne by Ťa zaujímalo?

filipjohns
autor
23. jan 2025

@redlet Všeobecné majú voľné miesto chcel by som tam ísť pracovať. Len si neuvedomujem že to je tak náročné. Momentálne pracujem na bare 14,30hodin krátky dlhý týždeň mám už dosť je toho veľa a ešte chýba dosť zamestnancov. Preto sa mi naskytla príležitosť ísť do Chiba preto sa pýtam.

redlet
23. jan 2025

Tam sa tiež pracuje krátky dlhý týždeň. Väčšinou od 7-21h, kde sa striedajú smeny. Niekto príde skôr, niekto príde až na 10h, podľa rozpisu. Keď pracuješ na bare, pre Teba by to nemal byť žiaden problém. Akurát tu budeš pripravovať kávy, ale veľa Ti uľahčí i stroj. Servisovať stroj ako čistenie už asi poznáš. Nové bude možno pre Teba ponúkať tovar a oslovovať zákazníkov. V Tchibo robíš všetko. Všetky činnosti, nie len na bare. Ale tak Ti aspoň zbehne deň a máš kávu zdarma 😁

filipjohns
autor
23. jan 2025

@redlet Ale je to komplikovanejšie a máš pocit že nestihaš? Či by si povedala že je to oveľa lepšie ako pracovať niekde v reštaurácii kde je bar?

melanta
24. jan 2025

@filipjohns v Bratislave v Tchibe pracuje chlapík, ktorý tam robí vyše 10 rokov, tipujem tak 13-14 rokov. Vždy je usmiaty, príjemný, veselý, vždy prehodíme pár slov, je taká Tchibo stálica. Asi to nebude tak brutálne komplikované, keď toľké roky dokáže robiť svoju prácu s úsmevom.

redlet
24. jan 2025

@melanta Veľa závisí od filiálky a frekvencie zákazníkov. Niekde je rušnejšie a niekde menej. Asi viem koho myslíte 🙂 ale to je všeobecne vďačný človek, takže závisí aj od charakteru človeka 🙂 .

redlet
24. jan 2025

@filipjohns Ja som napríklad nepracovala v gastre pred tým mám sama rešpekt, takže ak si zažil prácu v gastre, tak to namáhavejšie nebude. To sa neboj.
A ako píšem ak sa dostaneš na filiálku kde nie je taká frekventovanosť zákazníkov, tak si budeš v pokojnom tempe pracovať.

redlet
24. jan 2025

A Tchibo má pekné benefity pre zamestnancov 😉 Treba skúsiť a vydržať aspoň tú skúšobnú dobu, než si človek spraví celkový obraz.

melanta
24. jan 2025

@redlet jasné, že to závisí od kolektívu, vedúceho. Tento človek (taký v okuliaroch) robil aj v Avione, potom roky v Auparku, kde teda návštevnosť je vždy veľmi vysoká. Ale áno, máš pravdu, on pôsobí všeobecne ako veľmi pozitívny človek.