Pracovná agentúra Edymax

tenet
26. jún 2014

Zdravím kočky, chcela som sa len opýtať či náhodou niektorá nemáte skúsenosti so spoločnosťou EDYMAX, chcem tam dočasne skúsiť brigádu niekde ku Prahe a čítala som o tom aj dobré aj zlé recenzie, ale stále nie som pevne rozhodnutá, tak skúšam či sa tu nenájde niekto kto cez ňu robil???

anatalia77
26. jún 2014

@tenet ja som robila,a bola som spokojna. V nitre sme mali 3 eur na hodinu,prispevok na cestovanie,aj koordinatory boli v pohode.
Su aj tu v trnave,stretavam ich v prevadzke/koordinatorov/,a ludia pracujuci cez Edymax,odmietaju ponuku ist za kmenoveho zamestnanca. Oni maju stale vyssi plat ako my kmenovy.
Ubytovnie bolo tiez v piriadku.
No a pamatam si ich aj z ciech,ale tam bolo ubytovanie dost mizerne. Aspon co myvraveli kolegovia. Ja som bola vtedy cez inu agenturu.
Takze za mna,prevazuju pozitiva. Ale je to individualne.

dada1212
27. jún 2014

súhlas s @anatalia77 pozri, tá agentúra je na trhu už veľa rokov, tak sa nemusíš báť toho žeby ťa nevyplatili alebo že by ťa oklamali a poslali niekde robiť úplne niečo iné. keby sa také niečo dialo, nie sú už na trhu...
či ti bude vyhovovať práca,mzda,ubytovanie a tak dalej uvidíš sama, tak ako pri každej inej práci alebo brigáde. ja si myslím že tie nespokojné reakcie sú aj z toho, že nie všetci sú schopný a ochotný robiť napríklad za pásom a taký ľudia keby išli cez hocijajú agentúru, vždy ostanú sklamaní.

anatalia77
28. jún 2014

@dada1212 ano,je to o osobnom pocite. Ja som proste napr.presla z agentury za kmenovu a napln prace sa nezmenila. Ale ako kmenova mam napr.13 a 14 plat,vyssi zaklad,strvu zadarmo a ine benefity.
Na druhej strane je vyhoda agentury v tom,ze mozes dat tzv.hodinovu vypoved.

meibe
9. okt 2014

zdravim mate niekto aktualne info o agenture EDYMAX SE ?? dakujem 😒 😒 😒

mucinqa
10. nov 2014

Čaute.... no tak ja s edymaxom nemám vôbec dobé skúsenosti ! pracovala som cez nich v nemenovanej firme a snažia sa obtiahnuť človeka o posledný cent! už nikdy viac by som cez nich nešla! nikdy nikdy nikdy !ak sa aspoň trocha vyznáte v tých páskach výplatných čo dávajú tak vás obdivujem .. niesú schopný preplatiť ani blbú prehliadku, a okrádať vedome o dovolenky je tiež na mňa príliš... neplnia si ani povinnosti mne Vďaka nim skoro neprišli nemocenské dávky.. absolútne celé zle !!! asi závisí aj od koordinátora (ne)schopného! 😠 😠 😠 😠

fronculka
25. apr 2016

@anatalia77 ahoj pozeram ze mas skusenosti s agenturami hkavne pottrbujem vediet tie co ponukaju pracu v zahranici konkretne sa chystam do nemecka mozes mi prosim poradit nejaku dobru agenturu? Dakujem

anatalia77
25. apr 2016

@fronculka Pokial chceš ísť do zahraničia,tak tam je jediné pravidlo:pokúsiť sa zamestnať sama.
Ale ak chceš ísť na krátko a cez agentúru,tak si zadaj do googlu napr.práca v zahraničí cez agentúru...spolahlivé agentúry.
Alebo ak narazíš na konkretnu ponuku,tak si tú agentúri zadaj do googlu a čítaj čo sa píše. Nemusíš sa tým riadiť,ale trošku ťa to usmerní.
Ešte dobrá stránka je www.exil.sk.

fronculka
26. apr 2016

@anatalia77 dakujem krasne tiez som myslela ze skor sama sa zamestnat

gabrielita1610
18. jún 2016

AHOJTE,MATE SKUSENOST Z EDYMAXOM V HERN V NAMESTOVE?

balazovicova
7. jan 2017

Ahojte máte niekto skúsenost s agenturou Edymax???

luciakucbelova
22. jan 2017

Dobry deň, mate niekto skúsenosť s agenturou edymax v bratislave?

denya89
20. feb 2017

Edymax egentura sa moze hanbit hladaju ludi ale rovno aj vypoved daju a nevyplatia co za tie dni clovek odrobil a to sa snazi uci sa a ani mesiac tam nie je a podla mna by mali vyplatit hadam tam clovek nerobil zadarmo pre nich

terka811
7. feb 2018

Ja pracujem v agenture edymax. Agentura ktora je na trhu uz 15ty rok si nemoze dovolit okradat ludi. Problem je v tom, ze ludia si pred podpisom necitaju pracovne zmluvy a potom sa cuduju ked po mesiaci odidu a my im strhneme napr. pracovnu obuv. Ale my napr. topanky nemozeme z hygienickych dovodov posunut niekomu dalsiemu, preto sa to strhava ak niekto odide v skusobnej dobe... a co sa tyka mzdy, nasi zamestnanci maju zo zakona rovnake platove podmienky ako kmenovi zamestnanci aj s premiami a bonusmi. My nasim zamestnancom nestrhavame ziadne poplatky, my zvlast fakturujeme nasim klientom za administrativne ukony. V pripade otazok rada odpoviem.

terka811
7. feb 2018

@mucinqa kludne menujte tu firmu...

mucinqa
7. feb 2018

@terka811 ano a kolko tam pracujes? Nevidis aky stary je moj prispevok? Pokial viem vysiel zakon pred par rokmi ze agentura ma davat podmienky ako maju kmenaci.. ale totot nieje dlho a urcite to tak nebolo ked som bola cez nich ja.. cele agentury su len uzernici... a edymax bol obzvlast ale takych je iste kopa.

alicea1
15. nov 2019

Ahojte, taktiež by som chcela prispieť názorom na agentúru EDYMAX. A je to naozaj najhoršia pracovná agentúra s akou som sa stretla a nie len ja, ale aj ľudia kt. poznám a mali možnosť s ňou taktiež spolupracovať, čo sa týka sprostredkovania práce do zahraničia, od korektnosti firmy, veľmi neľudskom a povýšeneckom prístupe a jednaní koordinátorov, (pozdravujem paní koordinátorku Eriku Leškovú kt. má tiež veľký podiel na tejto negatívnej recenzii), až po spoľahlivosť a nedodržané podmienky po vycestovaní. Vôbec nezvyknem písať recenzie, alebo podnety, ale pracujem v zahraničí už dlhší čas, jazyk tak isto nie je problém, vystriedala som už viacero zamestnávateľov či už dierkt v DE, alebo cez pracovnú agentúru, a chcela som len vyskúšať niečo nové, ale s týmto som sa ešte nestretla. Samozrejme za tie roky nečakám, že bude všetko tip top, všade sa nájdu nejaké muchy, ale čo je veľa to je moc. Ako som mohla na vlastné oči vidieť na mojich bývalých nespokojných kolegoch, agentúra len veľmi dobre zneužíva nevedomosť a neznalosť jazyka ľudí, kt. sú v zahraničí prvý krát, alebo sú nútení vycestovať za prácou a naozaj ich zdiera nie len na mzde a iných nezmyselných zrážkach, ale aj veľmi predraženom ubytovaní. Posielajú ľudí bývať do zlých podmienok a väčšinou do prác kt. nikto nechce robiť hlavne kôli stresu a nátlaku “gestapáckeho” zamestnávateľa, kt. správanie hraničí s mobingom. Len ľudia, kt. sa radi nechajú zneužívať a pchajú sa iným do zadku ešte aj v tej nevedomosti čo o nich za ich chrbtom rozprávajú, s nimi môžu byť spokojní. Pokiaľ môžte, oblúkom sa jej vyhnite, prídete tak o zbytočné nepríjemnosti.