icon

Pracovná doba a plat pedagogického asistenta v škôlke

28. aug 2025

Ahojte ,chcela by som sa opýtať niekoho kto pracuje ako pedagogicky asistent v materskej škole že aku ma pracovnú dobu, akú náplň práce a ako je to platovo ,mám strednú pedagogickú a vysokú školu sociálnu pracu Mgr , ale nepracujem v odbore cize nemám žiadnu prax ,ďakujem za každú info 🙂

patricia255
28. aug 2025

@anonym_autor @anonym_autor pozri si zaradenie do platovej triedy podľa kvalifikácie… Ak ti bude uznané magisterské vzdelanie (Mgr. v sociálnej práci) ako kvalifikačné, patríš do 7. platovejy triedy (v kategórii pedagogický asistent).
Ak by sa ti uznalo len ako „odborne spôsobilá, ale nie kvalifikovaná“, mohla by si byť zaradená aj nižšie (zvyčajne 6. trieda).

autor
28. aug 2025
@patricia255

@anonym_autor @anonym_autor pozri si zaradenie do platovej triedy podľa kvalifikácie… Ak ti bude uznané magisterské vzdelanie (Mgr. v sociálnej práci) ako kvalifikačné, patríš do 7. platovejy triedy (v kategórii pedagogický asistent).
Ak by sa ti uznalo len ako „odborne spôsobilá, ale nie kvalifikovaná“, mohla by si byť zaradená aj nižšie (zvyčajne 6. trieda).

@patricia255 ďakujem čiže myslíš že nižšie ako siesta trieda by som nemala byť?

sajmonka_1216
29. aug 2025

no ale ak si začínajúca, nebudeš v 7. platovej..
a u nás sú asistentky iba na 4 hodiny - 8:00 - 12:00

gomak
5. okt 2025

myslím si , že na pozíciu asistenta neuznávajú Mgr. iba Bc. vzdelanie...

anonym_88b980
5. okt 2025
@gomak

myslím si , že na pozíciu asistenta neuznávajú Mgr. iba Bc. vzdelanie...

@gomak my máme aj asistentky s Mgr.