Pracovná príležitosť - Billa a Lidl
Dobrý deň.Čo by ste si vybrali?Neviem sa rozhodnúť,tak som sa skúsila prísť poradiť aj sem.Ďakujem vopred za každú radu a xkúsenosť.
Ďakujem pekne
@miriam11 .
Lidl - viac sa narobíš, ale lepšie platené...Billa pomalšie tempo a menej práce
No, robila som v Lidli a nikdy viac 😅 niekedy si treba upratať priority, že či tá stovka navyše vlastne za to stojí a ja som sa rozhodla, že nestojí (odchádzala som odtiaľ z vyššej pozície, takže aj plat som mala lepší).
Ale teda áno - pokiaľ ti nevadí robiť od nevidím do nevidím, a narobiť sa ako mukel, tak Lidl je ďaleko lepšie platený ako Billa. Ale napríklad, u nás v meste stavali Billu pár mesiacov dozadu, zopár ex-kolegov z Lidla tam prešlo a všetci sú spokojní 🤷
Ja som 3 roky v Lidli. Je to veľmi individuálne, nie je to práca pre každého. Treba na to ,,povahu,, 🤣 mne to vyhovuje, aj tie stresy, aj všetko. Peniaze máme fajn, ale zaslúžene. Záleží čo tebe viac vyhovuje, či klidek, alebo trošku nervov a stresov 😃
Ďakujem Vám,😊
Neviem,kde je lepsie. Ale usudzujem,ze v lidli,lebo tam sa tolko predavaciek nestrieda ako v bille. To mam tak u nas v okoli odpozorovane,ze v lidli su uz roky tie iste predavcky.
@marca12 v Ba sa v Lidli hodne strieda, hlavne asistenti manazera to je asi dost narocna praca
Dakujem Vám.