icon

Pracovná príležitosť - Billa a Lidl

16. feb 2023

Dobrý deň.Čo by ste si vybrali?Neviem sa rozhodnúť,tak som sa skúsila prísť poradiť aj sem.Ďakujem vopred za každú radu a xkúsenosť.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
16. feb 2023

Ďakujem pekne

autor
16. feb 2023
mogaa
16. feb 2023

Lidl - viac sa narobíš, ale lepšie platené...Billa pomalšie tempo a menej práce

mima1608
16. feb 2023

No, robila som v Lidli a nikdy viac 😅 niekedy si treba upratať priority, že či tá stovka navyše vlastne za to stojí a ja som sa rozhodla, že nestojí (odchádzala som odtiaľ z vyššej pozície, takže aj plat som mala lepší).
Ale teda áno - pokiaľ ti nevadí robiť od nevidím do nevidím, a narobiť sa ako mukel, tak Lidl je ďaleko lepšie platený ako Billa. Ale napríklad, u nás v meste stavali Billu pár mesiacov dozadu, zopár ex-kolegov z Lidla tam prešlo a všetci sú spokojní 🤷

nikkix
16. feb 2023

Ja som 3 roky v Lidli. Je to veľmi individuálne, nie je to práca pre každého. Treba na to ,,povahu,, 🤣 mne to vyhovuje, aj tie stresy, aj všetko. Peniaze máme fajn, ale zaslúžene. Záleží čo tebe viac vyhovuje, či klidek, alebo trošku nervov a stresov 😃

autor
16. feb 2023

Ďakujem Vám,😊

marca12
16. feb 2023

Neviem,kde je lepsie. Ale usudzujem,ze v lidli,lebo tam sa tolko predavaciek nestrieda ako v bille. To mam tak u nas v okoli odpozorovane,ze v lidli su uz roky tie iste predavcky.

bublinka1426
16. feb 2023

@marca12 v Ba sa v Lidli hodne strieda, hlavne asistenti manazera to je asi dost narocna praca

mima1608
17. feb 2023

@marca12 u nás v Lidli sa vystrieda tak 12-15 ľudí ročne (časy keď som tam robila), teraz mám pocit, že je to ešte horšie, lebo keď tam náhodou zablúdim, tak ozaj že nikoho nepoznám, kto sa tam motá.

autor
17. feb 2023

Dakujem Vám.