icon

Pracovná zmluva a komunikácia s úradom práce

26. nov 2025

Ahojte , v piatok nastupujem do novej prace a pracovnu zmluvu mi poslali az dnes podvecer. Na urade prace je vsak zajtra nestrankovy den. Staci zajtra poslat im zmluvu emailom, aby nebol problem. Nestretla som sa s tym , zeby mi takto neskor poslali zmluvu.

beata_k
26. nov 2025

@anonym_autor Ano staci mailom. Prva a posledna strana kde su podpisy.

autor
26. nov 2025
@beata_k

@beata_k dakujem velmi pekne

autor
26. nov 2025
@beata_k

@beata_k fuha, len teraz pozeram ze ja tam elektronicky podpis nedam, nemam ale obciansky elektronicky novy. Je tam iba zamestnavatelov podpis .

opica_skorica
26. nov 2025
@anonym_autor

@beata_k fuha, len teraz pozeram ze ja tam elektronicky podpis nedam, nemam ale obciansky elektronicky novy. Je tam iba zamestnavatelov podpis .

@anonym_autor tak napis email tvojej sprostredkovatelke na urade prace, ze jej dolozis coskoro (posles kopiu postou) aj s podpismi… alebo sa jej spytaj, ci to tak staci.
Iba pri dohodach je problem. Tam treba aspon 1 den vopred. Pri zmluve aj keby ti ju dali v den nastupu, podpises aj ty a jej to posles. Aj zajtra. No stress.
Zatial jej posli, to co mas v dispozicii.
A dohodni sa s nou.
Ked je normalna, poradi ti presny postup.

autor
26. nov 2025
@opica_skorica

@anonym_autor tak napis email tvojej sprostredkovatelke na urade prace, ze jej dolozis coskoro (posles kopiu postou) aj s podpismi… alebo sa jej spytaj, ci to tak staci.
Iba pri dohodach je problem. Tam treba aspon 1 den vopred. Pri zmluve aj keby ti ju dali v den nastupu, podpises aj ty a jej to posles. Aj zajtra. No stress.
Zatial jej posli, to co mas v dispozicii.
A dohodni sa s nou.
Ked je normalna, poradi ti presny postup.

@opica_skorica toto, ze mam dohodu

beata_k
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Normalne len mailom svojej pridelenej pracovnicke. Vyradenie ti posle postou.

anonym_473123
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Aj staré OP vydané pred 20.6.2021 majú možnosť podpisovať s certifikátom pre uznaný spôsob autorizácie
https://www.slovensko.sk/sk/oznamy/detail/_vyhl...

tiika
27. nov 2025
@anonym_autor

@opica_skorica toto, ze mam dohodu

@anonym_autor musis poslat ešte dnes, jeden deň pred začiatkom dohody, hocijako, radšej aj bez podpisu, alebo podpis v telefón/notebooku a pošli.

autor
27. nov 2025
@tiika

@anonym_autor musis poslat ešte dnes, jeden deň pred začiatkom dohody, hocijako, radšej aj bez podpisu, alebo podpis v telefón/notebooku a pošli.

@tiika ano to som poslala este z rana emailom, kedze dnes bol nestrankovy den na urade

tiika
27. nov 2025
@anonym_autor

@tiika ano to som poslala este z rana emailom, kedze dnes bol nestrankovy den na urade

@anonym_autor aha, prepáč, až teraz pozerám, že je to diskusia zo včera. Tak potom všetko v poriadku 🙃

zelenykvet
29. nov 2025

@anonym_autor neexistuje povinnost nic dokladat, uz som to tu raz pisala, nikto nema pravo sa vypytovat a pytat cudzie dokumenty, proste sa odhlas z UP a finito.