icon

Pracovné možnosti po odchode zo školstva

10. aug 2025

Ahoj, hľadám si prácu v školstve, ale stále viac rozmýšľam či neskúsiť už niečo iné, bohuzial byvam v hladovej doline, tak ma zaujima, ake zamestnanie ste nasli mimo skolstva a ci zarobite viac, lebo ani neviem, kde by ma prijali s vysokoškolskym pedagogickym vzdelanim. Ďakujem za odpovede 🙂

Strana
z3
sorciera24
19. aug 2025
@anonym_bd4b21

@sorciera24 ale, keď máš rozvrh tým pádom sú tvoje hodiny suplovane nie?Tým sú žiaci ukrátení, lebo vieme ako vyzerajú suplovane hodiny.U nas učitelia chýbajú enormne jedna každý mesiac aj 2 t

@anonym_bd4b21 no samozrejme, že su suplovane, ekd idem na vzdelavanie, na služobnú cestu, školiť, exkurzia....a? aj ja suplujem, ked treba.....no neviem ako kde,a le normalne suplujem....ja ked chybam, musim nechat suplovanie, vsetky materialy nachystane pre toho, kto ide za mna.....ciže u ans sa chybat neoplati, pre mna dvojita robota,a le ako vravim, su halvne prac. záležitosti, kedy je nevyhnutne chybat....btw. a ty vies ake ma zdr. problemy?......kludne može byt, ze 10 rokov nic nechybas a pride zavazna choroba u teba alebo u dietata a teraz co?.....ci zavidime aj chorobu?.....a to uz je chyba vasho vedenia, ak vie, že ucitel dlhsie chyba, ma zabezpeciť dlhodoby zasutp.....

marcelka49
7. sep 2025
@anonym_56aac1

@anonym_autor Viac nezarobis v inom odbore a danymi znalostami.

@anonym_56aac1 brat je vystudovany ucitel, nikdy neucil, po rokoch je manazer v obrovskej firme na Svk…neposudzuj znalosti. Aj vystudovany ucitel moze karierne stupat za omnoho vyssi plat. Sama som ucitelka, kazdy sa ohana volnom, ale skuste si 6,7hodin vkuse realizovat vyucovanie tak, aby ste zaujali, aby vas ziaci pocuvali, vnimali a pod.

marcelka49
7. sep 2025

@anonym_autor zalezi od aprobacie, ak by tam bol cudzi jazyk alebo matematika/sjl, su rozne online podoby doucovani- praca z domu. Prip. Aj ine predmety.

marcelka49
7. sep 2025
@anonym_72008b

môj muž na staré kolená išiel do školstva, 2 mesiace prázdnin, rôzne výhody, učenie ho baví, robí krúžky (platené), chodí s deťmi na súťaže, jeho kolegyne aj doučujú za 10 Eur za hodinu, podľa mňa je to fajn práca

@anonym_72008b zalezi stale od typu skoly a ziakov🙂

anonym_56aac1
8. sep 2025
@marcelka49

@anonym_56aac1 brat je vystudovany ucitel, nikdy neucil, po rokoch je manazer v obrovskej firme na Svk…neposudzuj znalosti. Aj vystudovany ucitel moze karierne stupat za omnoho vyssi plat. Sama som ucitelka, kazdy sa ohana volnom, ale skuste si 6,7hodin vkuse realizovat vyucovanie tak, aby ste zaujali, aby vas ziaci pocuvali, vnimali a pod.

@marcelka49 To je iny pripad. Nestracal cas ucenim, ale zbieral vo firme skusenosti az sa dostal na managersku poziciu. Tu pani na managersku poziciu nezamestnaju. Nema na to skills po rokoch v skolstve.

Strana
z3