Pracovné podmienky v Takko
Ahojte pracuje niekto v Takko na 50% polovičný úväzok ? Dnes som bola na pohovor a cele mi to príde smiešne ,smutne a chaotické . V inzeráte bolo 20 hodín týždenne občas víkend a mzda 500€ v hrubom . Lenže na pohovore uz bola reč iná vedúca chce aby som robila od 9 do 20 plus aspoň jeden víkend v mesiaci a suma je stále 500€ v hrubom plus príplatok za víkend . Žiadna hodinovka že oni majú 500 v hrubom či odrobis 60 hodín alebo 80-100 hodín mesačne . Plus stravné 6.60€ z ten odpracovaný deň . Je to ok ? Máte skúsenosti s tou prácou ja som teda čakala niečo iné teda čo bolo v inzeráte nie toto
Ste sa zle pochopili. Nemôžeš robiť 40h týždenne za 500e aj 20h týždenne za 500e. To potom by každý robil po 2 dni v týždni.
Ja som robila jeden čas na pol úväzku, chceli aby som prišla štvrtok poobede, piatok celý deň a sobota po dňa.
Však skús, máš skúšobnú dobu a uvidíš po prvom mesiaci aká ti príde výplata, ak nemáš momentálne prácu, nemáš o čo prísť... Lepšie ako doma sedieť bez koruny...
Ahojte, aké su aktuálne podmienky v Takku? myslím po finančnej stránke koľko máte v čistom? A robíte krátky a dlhý týždeň? Ďakujem

- pri 40 hod. týždeň za mesiac vychádza cca.: 160 hod. 816 € hrubá mzda,
pri polovičnom je to automatický, že menej, ale to aj odvody, výpočet PN a vyplatenie dovolenky .... menej ako 40 hod. týždenne 408 € do 80 hodín na mesiac by malo byť.