icon

Pracovné podmienky v Takko

27. máj 2025

Ahojte pracuje niekto v Takko na 50% polovičný úväzok ? Dnes som bola na pohovor a cele mi to príde smiešne ,smutne a chaotické . V inzeráte bolo 20 hodín týždenne občas víkend a mzda 500€ v hrubom . Lenže na pohovore uz bola reč iná vedúca chce aby som robila od 9 do 20 plus aspoň jeden víkend v mesiaci a suma je stále 500€ v hrubom plus príplatok za víkend . Žiadna hodinovka že oni majú 500 v hrubom či odrobis 60 hodín alebo 80-100 hodín mesačne . Plus stravné 6.60€ z ten odpracovaný deň . Je to ok ? Máte skúsenosti s tou prácou ja som teda čakala niečo iné teda čo bolo v inzeráte nie toto

elenka.k
27. máj 2025

- pri 40 hod. týždeň za mesiac vychádza cca.: 160 hod. 816 € hrubá mzda,
pri polovičnom je to automatický, že menej, ale to aj odvody, výpočet PN a vyplatenie dovolenky .... menej ako 40 hod. týždenne 408 € do 80 hodín na mesiac by malo byť.

kavasmliekom
27. máj 2025

Ste sa zle pochopili. Nemôžeš robiť 40h týždenne za 500e aj 20h týždenne za 500e. To potom by každý robil po 2 dni v týždni.
Ja som robila jeden čas na pol úväzku, chceli aby som prišla štvrtok poobede, piatok celý deň a sobota po dňa.

marsmykkok
27. máj 2025

Však skús, máš skúšobnú dobu a uvidíš po prvom mesiaci aká ti príde výplata, ak nemáš momentálne prácu, nemáš o čo prísť... Lepšie ako doma sedieť bez koruny...

vkiki
21. júl 2025

Ahojte, aké su aktuálne podmienky v Takku? myslím po finančnej stránke koľko máte v čistom? A robíte krátky a dlhý týždeň? Ďakujem