icon

Pracovné príležitosti na východnom Slovensku - osobné skúsenosti

Mame tu nejakých východniarov? Kosice/Michalovce a ďalšie mestá na východe Slovenska, to je taky, problém nájsť si prácu na východe Slovenska ako napríklad v meste Michalovce alebo Košice, uz som pochodila cele Michalovce samé pohovory a nic stalr sa vyhovárajú ze ozvu sa mi alebo nech poslem životopis alebo ako som par krato uchadzala o pracu v SBS tak mi bolo povedané ze som nizka utlej postavy alebo si vymislali ze som s dediny a nebudem stihat busom dochádzať,a v Košiciach ma nezamestnaju koli tomu ze bud nemam ubytovanie alebo tie náročné skúšky zručnosti v firmách, ake mate vy s tymyo skúsenosti?

diaszoky
4. aug 2025

@jauzneviemakodalej je aj nieje ja som Giraltovce a leb po znamosti. ..ak nemas pedagogicku ci zdravotnu si na dlazbe. Aj na predavacku sa vyhovaraju ze chcu iba s pracou slebo so skolou s obchodnym zameranim. Ak chces do call centra crystal call prijimaju aj na home office ja som tam robila vsetko mi vyplatuli skus sa ozvat.

ghost2323
4. aug 2025

@jauzneviemakodalej ahoj, ja som hľadal prácu v Michalovciach ale tam je málo možností, málo ponúk práce tak som to vzdal, tam je to buď cez známosť alebo treba mať šťastie. V Košiciach som si našiel prácu, ale som tu v podnájme ale je tu oveľa viac ponúk práce, záleží v akej oblasti by si chcela

jauzneviemakodalej
autor
4. aug 2025
@ghost2323

@jauzneviemakodalej ahoj, ja som hľadal prácu v Michalovciach ale tam je málo možností, málo ponúk práce tak som to vzdal, tam je to buď cez známosť alebo treba mať šťastie. V Košiciach som si našiel prácu, ale som tu v podnájme ale je tu oveľa viac ponúk práce, záleží v akej oblasti by si chcela

@ghost2323 zdravim mam urobený kurz SBS, aj kurz na VZV lenze na VZV ma
nema kto naučiť alebo este výroba a sklad sa zaujímam ale mozu byt aj ine odvetvia nemam problém sa učiť nové veci ale problém je ten ze nedali mi zatim možnosť v inom odvtedy stale len ozveme sa a nic s toho tal hladam dalej skusala som aj Košíce ale tam bez ubytovania nemám šancu a to je teda pravda v Michalovciach tazko a bez známosti dupľom to suhlasim

melanta
4. aug 2025

SBS ťa nechce kvôli nízkej a útlej postave - je to adekvátny dôvod.

Nechcú ťa kvôli cestovaniu - adekvátny dôvod. Z niektorých miest idú posledné busy do niektorých dedín napríklad o 19. Ako budeš cestovať, ak budeš robiť dlhšie? Ak aj autom, je na mieste, ak má zamestnávateľ obavy z dochádzania - často to človeka totiž po pár týždňich prestane baviť, tráviť na cestách množstvo času.

Náročné skúšky vo firmách - čo konkrétne bolo náročné? Ak je pre teba náročné testovanie kandidátov, akoby si chcela zvládnuť reálnu prácu?

Čo reťazce ako Tesco, Kaufland, Billa, Lidl, Coop? Tam si bola osobne? V Michalovciach nemajú v reťazcoch fluktuáciu?

anonym_98d2e8
4. aug 2025

@jauzneviemakodalej a prečo hľadáš len SBS? Nevieš nič iné robiť, len sedieť, alebo stať pri počítači a sledovať kamery?

jauzneviemakodalej
autor
4. aug 2025
@anonym_98d2e8

@jauzneviemakodalej a prečo hľadáš len SBS? Nevieš nič iné robiť, len sedieť, alebo stať pri počítači a sledovať kamery?

@anonym_98d2e8 ku sbs sa mi nepodarilo dostať takze ani raz som to nerobila

petulda333
4. aug 2025

Som z okolia Michaloviec,bola som na xy pohovoroch a na vacsinu ma chceli vziat. Zial,casovo som nestihala,tak som odmietla... Nemyslim,ze tu je to take zle. Teraz hladaju do novych obchodov co sa otvaraju pri OBI

ika02
4. aug 2025

Ahoj, ak prihliadajú na písomný prejav, tak Ťa nevezmú nikde. Veď hocikde musíš napísať vyjadrenie k nejakému incidentu, vyjadriť svoje stanovisko....
Ak máš takto napísaný aj životopis, daj si ho niekomu skontrolovať.

blondinera
4. aug 2025

@jauzneviemakodalej pri OBI sa otvárajú nové obchodíky taktiež pri Žiline sa stavia nová budova ,isto sa nájdu pracovné ponuky v MI,treba sledovať ponuky ,možno sa ozvať či sa neuvoľnilo niekde pracovné miesto ...Lidl,Tesco,Kaufland,Gvp...

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal