icon

Pracovné skúsenosti s pozíciou telefonického operátora

fretera
29. júl 2025

Dobrý deň. Chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s prácou tel. operátora napr. cez Konectu, Grafton, T-Com, MediaCall, Manpower Group, Crystal Call. Hľadám si prácu. Je veľa týchto inzerátov, ktoré sa pravidelne opakujú. Ďakujem.

ghost2323
29. júl 2025

@fretera ja som pracoval chvíľu ako predajca v ST ale mňa to nenaplnalo, naučiť sa o produktoch vie každý ale ide o to, čí ťa to baví. Ak si dostatočne výrečná, vieš argumentovať, zarobiť si vieš slušne ale málokto vydrží pri tom dlhodobo.

melanta
30. júl 2025

@fretera tých inzerátov je veľa a často sa opakujú preto, že toto je z tých pracovných pozícií, kde je obrovská fluktuácia. Nie každý dokáže predávať čokoľvek cez telefón, nie každý dokáže zvládať nepríjemných klientov, ktorí sa sťažujú, nadávajú, aj tebe a aj vulgárne, pričom ty musíš ostať profesionálna. N druhej strane sú ľudia, ktorí to robia roky, pretože ich baví hovoriť s ľuďmi, ale nie osobne a robia to roky. Ak nemáš prácu, tak je to určite lepšie ako sedieť doma. Minimálne vyskúšaš a budeš mať skúsenosť.

anonym_18c744
30. júl 2025

@fretera ake konkretne skusenosti mas na mysli, co ta zaujima? Imho je to celkom drina - podla mna vacsinou makacka a drina na urovni operatora vyroby len psychicky a nie manualne - dlzka hovorov, sales ciele. Na druhu stranu je tym ponuk vela. Ked si mladsia tak to par rokov vydrzis. Inzeratov je vela asi aj lebo je tam casta fluktuacia ako pise kolege.