icon

Pracovné skúsenosti v Tatra banke

zuzka1120
12. jún 2025

Ahojte,
je tu niekto kto pracuje v Tatra banke?
Aká je reálna pracovná doba?
Je pravda, že mzda sa kvartálne mení podľa dosiahnutých výsledkov?
Naozaj musím splniť ciele tzn. zháňať klientov ( mimo banky), čiže prinášať klientov? Ja si neviem predstaviť takto otravovať ľudí… Mám syna škôlkara neviem či by som to aj časovo zvládala nakoľko škôlka je do 15:45

doublexgirl
12. jún 2025

Ahoj. Kamoska robila a ano, musis zhanat aj klientov a plnit ciele. To funguje v kazdej banke podla mna

melanta
13. jún 2025

@zuzka1120 aby si stihla ísť pre dieťa do škôlky do 15:45, by musela byť pobočka otvorená do 15:00 a aj to by si niekedy stíhať nemusela, ak by tam klient sedel po záverečnej, pretože ak príde o 14:30 a budete riešiť hypotéku či financovanie, tak tam môže sedieť aj vyše hodiny. A teda nemyslím si, že nejaká banka má pobočky do 15:00, asi žiadna. Možno tak malá pošta, ale aj tá bude mať možno jeden deň v týždni dlhšie. A potom štátne/mestské úrady, kde robíš iba v kancelárii, nie na klientskom pracovisku, tam je možnosť, že ak človek skoro príde, tak skôr odíde (ak prídeš o 7:00, môžeš 15:30 odísť).

marryliese
13. jún 2025

@zuzka1120 ak to nechceš robiť ani tam nechoď. Keď nebudeš mať požadované čísla na zmluvách dostaneš padáka. Takže buď budeš otravovať ľudí a oblbovať aby uzavreli zmluvy alebo poletíš.

beata_k
13. jún 2025

@zuzka1120 Pracovna doba je rozna. Od velkych nakupnych centier kde robis 12-nastky pondelok-nedela az po klasickicke 8 hodinovky pondelok-piatok(sobota). Je pravda, ze mzda sa meni, ale fix ostava. Klientov oslovovat treba, ale len v banke. Urcite si nemusis hladat klientov mimo banky. Nemyl si to s poistovakmi. Ak mas MS do 15:45, tak to asi nestihas.