Pracuje niekto ako letuška a má rodinu?

niektoakoja
15. máj 2023

Pracuje niekto ako letuška a má rodinu? Je to možné skĺbiť? A ake sú pracovne intervaly ? Ďakujem za odpoved

marcellka32
15. máj 2023

Kamoška je letuška a teda nevie si predstaviť mať rodinu, jej lety (práca) je vo vzduchu, stále niekde lieta, buď spiatocne alebo málokedy prespí 1 noc na hoteli, väčšinou je unavená ísť pozrieť mesto, treba na to vzdelanie aj povahu...

bimbambim
15. máj 2023

Kamoška letuska má 4 rocen dievča a nevrátila sa k práci ,že to sa nedá skĺbiť ,ale zas ex priateľa má pilota tak sa nedalo skĺbiť.Vacsinou lietali spolu a rodičov mali ďaleko na to aby strážili malú.

annm81
15. máj 2023

Dá sa to skĺbiť jedine tak, že dieťa bude prakticky vychovávať niekto iný - otec, alebo starí rodičia. Nedá sa naraz nebyť takmer vôbec doma a súčasne vychovávať dieťa. Osobne nemám pochopenie pre ľudí, mužov i ženy čo si spravia dieťa a potom chodia domov na jeden-dva víkendy v mesiaci - deti tým neskutočne trpia.

niektoakoja
autor
15. máj 2023

@annm81 tak to vôbec zaujímalo ma ako to funguje ale to je dosť málo na čas s rodinou

tomika
15. máj 2023

Moja sestra je letuška,a má 2 malé deti.Každý deň ide z domu,a vráti sa domov.V práci má kratky deň ,dlhý deň,no proste služby a volné dni.

niektoakoja
autor
15. máj 2023

@tomika ale to býva asi i v okolí letiska vsakze

ivangeline
15. máj 2023

Ja poznam jednu. Najprvl urobila karieru letusky (lukrativne letecke spolocnosti vystriedala) a az potom sa usadila..

tomika
15. máj 2023

@niektoakoja ano,v zahraničí

brendaa
15. máj 2023

@niektoakoja ahoj, ja som bola niekedy veľmi dávno 😅au pair v rodine v Nemecku, kde bola matka letuška... Otec pracoval v poisťovni... Deti mali vtedy 7 a 9 rokov... Mala medzinárodné dlhé lety aj do USA, tak ako jej vyšla služba... A tiež keď bola doma tak sa plne venovala detom..úžasná bola... Oni boli zvyknutí, nerobilo im to problém.... Otec sa vedel o deti postarať tiež...

vulka
15. máj 2023

@niektoakoja Je tu na koňovi jedna maminka, ktorá má rodinu a je dokonca pilotka.