Pracuje niekto v Deichmane?

dananada1
17. aug 2012

zaujíma ma či sa pracuje každý víkend,alebo je tam aj každý druhý voľno

kraskaaa
17. aug 2012

ak sa nachádza v nákupnom centre, ktoré je otvorené od 9:00 do 21:00, tak sa určite pracuje krátky a dlhý týžden, to znamená, každý druhý víkend v práci... ja tam ale nepracujem, no viem to..

mirkakab
17. aug 2012

ahoj, kamoška pracuje v deichmane a mne sa zdá že tam je stále 🙂 ona určite nieje doma každý druhý víkend, ale možno to je aj tým, že je vedúca predajne.

heluska0601
23. jún 2013

otváram nanovo diskusiu.... ako sa robí? som pozvaná na pohovor ako vedúca predajne a rada by som vedela ako sa tam robí.... 🙂

jamimija
23. jún 2013

Ahoj, sestra tam donedávna robila, a tak pravidelne doma nebola..okrem vedúcej tam baby robia na 6hodín, čiže ich je viac a striedajú sa..a nie každý deň robila 6hodín, niekedy 4, niekedy 6 ale aj 9hodín. O tom rozhoduje vedúca,ktorá robí mesačnú dochádzku..bolo to dosť trhané..

rebbecah
9. máj 2014

Ahojte, trošku to tu skúsim obnoviť, hádam sa niektoré ozvete 🙂 chcem sa spýtať aká je práca vedúcej predajne v Deichmane z Vašich skúseností? Je to náročné na psychiku alebo sa to dá zvládať? Ako je to so zmluvami? Davajú na neurčito alebo nie? Pracujem ako zástupkyna vedúcej predajne jedného supermarketu a už mi dochádzajú psychické sily a zvažujem či si neposlať životopis na tento post vedúcej...len váham, pretože za par mesiacov chceme kupovať byt a chystať bábatko a robota ktorú mám je istá, zmluvu mam na neurčito, neprepúšťa sa tam a čo sa tyka stability mam istu robotu, ale tie nervy, no neviem, fakt mam dilemu. Tak by som rada počula váš názor ako sa v Deichmane jedná so zamestnancami 🙂 či je to tiež psychické týranie alebo nie až také 😀

eeffka
10. máj 2014

@rebbecah v dnesnej dobe da cloveku v zacviku zmluvu na neurcito iba blazon, ak mas plany na dieta, tak pekne sed tam kde doteraz a prelad sa do "dovolenkoveho modu" urob si dieta a chod v klude na matersku.
a nervy... no kto uz dnes nema stresovu pracu, asi tak knihovnicky...