Pracujem ako chyžná
Ahojte. Uz som tu pisala. Pracujem ako chyzna 2 tyzdne, 4 hviezdickovy hotel. Odkedy pracujem sama - predtym som mala kolegu co mi poukazoval, dali mi 16 izieb spravit za 6 hodin. Spravila som 9 a musela som robit po prac.dobe. Robila som dlhe roky housekeeping, som rychla, ale pre tuto spolocnost nie. Kupelku treba poriadne vyluksovat plus izba ma velku dvojpostel 2 vankuse velke, 2 male 2 velke periny, plachta dat to do hotelovej finalnej formy, prach -na to sa hostia najviac stazuju, vysavanie. Viete mi poraditvdake tipy, kto ste tak pracovali ? Na jednu izbu mame v priemere 18 minut
Tiez som si spomenula na situaciu, kedy supervisorka par dni do zadu, niekto nechal nejake uteraky na dlazke kde nemali byt a zacala vraviet, ze takymto stylom vsetci stratime pracu, ze management nad nimi to kontroluje, proste bu bu bu. Ak to bude len kritika a nic pozitivne, ti ludia tam naozaj tazko pracuju. Lenze podla zmluvy som zaviazana mlcanlivostou.
Veľmi ťažká práca, ja som ju vzala Koli synovi. Pracovná doba 9.00-14.30 max. 3 roky som tam pracovala a veru nikde som sa tak nenamakala ako tam. Drzim prsty
skús sa fakt s inými poradiť, ono je ťažko radiť, lebo čo firma, hotel, tak proste to iný systém, časové možnosti, podmienky, je to rôzne, ja ti hlavne držím ale palce, lebo toto sa nezdá, ale je to náročná práca.
@kakawah dakujem
@caray som zvyknuta tvrdo pracovat, ale nie mat nad sebou takyto casovy limit, velmi je to stresujuce :(
to je šialené...ten časový limit....😨6zieb kompletne upratat po odchode klienta....4hodiny.....tiež zaleži...kolko dni je klient ubytovaný.....izba po odchode klienta....40-45minut...a to myslim prezlečenie paplonov...koše...drogeria....osušky...wc kupelna zrkadla...prach okno pretriet...toatletny..zaclony zavesy kontrola....zarubne dvere, leštenie pohárov.... a dalšich x maličkosti....18minut na jednu izbu....to je upratanie klienta počas pobytu ak je tam ubytovaný niekolko dni....inač som prekvapená, že taká vyspela krajina ako je švedsko...je také zdieranie....😨posledna hodina v smene ...by mala byt venovana papierom...vypisovanie, vedenie evidencie, dokladanie tovaru na další den atd....
Tak dievcence, nedala som to dnes som dala vypoved. To tempo bolo nad ludske sily.
Nesmúť, dlho by si nevydrzala. Toto je zdieranie. Drzim ti palce, nech najdes lepsiu prácu 🧡
@kakawah dakujem.
Dobre si spravila nájdeš si niečo iné.Drzim palce🙂
@luccija za ten stres mi to ozaj nestoji, este im pojdem odovzdat uniformu, tak im aspon poviem svoje, ked uz nic viac, zdieraci.

@kakawah no uvidim veru, velmi sa mi to nepozdava. Bohuzial momentalne nemam moc na vyber. Pracu som si hladala temer pol roka a konecne az toto. Po vikende budem mudrejsia, uvidim co sa tam deje a ako to vobec funguje. Musime vsetko tiez riesit cez taku appku, kedy sme zacali robit izbu a kedy skoncili plua este krizikovat na vytlacenom papieri cize je to dvojmo. To tiez zabera nejaky cas.