Pracujem za troch a mám jeden plat
ahojte prosim vas aj vy v praci zazivate alebo ste zazili ze vam nalozili kopec prace ktora sa proste nedala stihat spravit?..ja aktualne pracujem v praci za troch, cize robotu co bezne robia traja ludia musim stihat sama. za jeden plat samozrejme, tym ze to niekedy nestiham a mam zakazane brat nadcasy tak sa stalo ze som spravila dost velke pochybenie a vcera sa na mna zniesli zo strany nadriadenych hromy blesky..a vysvetlovanie ze vsak robim pracu za troch ze som tiez len clovek a je toho vela neobstalo..lebo vsak ini stihaju, v inych firmach..tak sa pytam ci aj vy to takto mate
@anonym_autor neviem čo ťa tam drží, nerobila som za troch iba za dvoch aj tak to bolo dosť. Odišla som do dnes tam neprijali novú ale moja šéfka nadčasuje pravidelne a vidím jej auto pred budovou aj cez víkendy
mne to bolo prezentovane najskor ze je to docasne, ze prijmu ludi, potom uz ale zrazu nic z toho a a takto robim od marca..a teraz som urobila velky kiks, riesilo sa to az na vedení, zavolali si ma na kobercek a vsetko som im od srdca povedala netusim co bude teraz somnou vramci firmy ale bola som dost priama takze je mozne ze ma aj vyrazia
@anonym_autor veď nech ťa vyrazia, dostaneš odstupné a s úsmevom na tvári budeš môcť sledovať ako zháňajú nového vola, ktorý bude robiť to, čo ty za jeden plat a ešte držať hubu😉
súhlasím s @anonym_3e141a - rob iba čo stíhaš a čo bolo pôvodne tvoje… ak sa nespamatajú, pôjdeš inam…
mne tiež tak pridavali az jedného dna, ked opätovne mi predkladali rozsirenu pracovnu napln o dalsiu nezmyselnu agendu so mnou nesúvisiacu a ktorú by som uz nemala kedy robit, jedine, ze by som nespala a chodila v noci do kancla, som pekne vzala tu pracovnu napln a napisala som perom na koniec papiera, ze nech si danu pracu robí ten kto ma a ja to odmietam, pocit nadovsetko 😎
Je to na tebe či budeš robit za takú žobračenku. Ale nerozumiem ako môžeš robit za troch v 8-hodinovom pracovnom čase. Však to je normalna praca.

jasne, nakladaju ti tolko, pretoze si to nechas. ak by si sa co i len jedinykrat ozvala, prestanu to robit, ver mi. pokial to nie je v naplni tvojej praci, tak to robit nemusis. je to nielen fyzicky narocne zvladat nieco taketo, ale celkom urcite aj psychicky. pokial nechces onedlho riesit odbornu pomoc, tak by som sa jednoznacne ozvala.