icon

Pracujete ako tantra masérka? Aké sú vaše skúsenosti?

nattinatta
6. jan 2024

Čaute, čítala som na jednej stránke ze hľadajú tantra masérsky a zarazil ma ten nadštandardný plat 🤣 pracuje niekto ako tantra masérka?

madeincssr
6. jan 2024

@nattinatta dievca neblazni. Vaz si samu seba. Peniaze nie su vsetko.

nattinatta
autor
6. jan 2024

@madeincssr ja pracujem v normálnej firme....
otvorím bazos a samé inzeráty sú na tantra masérky ci je to reálne ja rada som zvedava😀

janai1
6. jan 2024

@nattinatta no tak reálne to je. Vieš čo je tantra nie?

aylinn
6. jan 2024

Tak keďže je to s happyendom tak nemôžu ponúkať 10€/h 😁

nattinatta
autor
6. jan 2024

@janai1 masírujú asi v sexi bielizni? 🧐

janai1
6. jan 2024

@nattinatta no tak si teda pogoogli najprv 😉 budeš prekvapená 🤣

mimikarol
7. jan 2024

Tak nemôžu do inzerátu napísať rovno kur.va, tak napíšu tantra masérka

gabika0825
7. jan 2024

Normálne robíš sexuálne služby. Len to do inzerátu nemôžu napisat lebo to nie je legálne. Tak je na to názov tantra masérka.

milanemila
7. jan 2024

Tak tantra masaz je masaz konciaca vyvrcholenim, nepovedala by som ze su tie baby prostitutky. Oficialne to so sexom nema nic spolocne. Ake su ale praktiky v realite, tak to neviem :D

wishes
7. jan 2024

asi preco je to tak dobre platene oproti klasickej masazi….. 😂 klientov treba obstastnit aj inac a nie len masazou 😈

viky666
24. máj 2025

Ahojte, tantra/nuru masáž slúži na nabudenie sexuálnej energie. S tou energiou by mal klient odísť, ale v 99% sa to už robí aj s HE.💁 Čiže vyvrcholenie/ukončenie je RUKOU+ veľa x sa stane, že to z klienta vytečie bez toho, aby sa ho masérka dotkla tam dole priamo penisu. ( Nedochádza k sexu, orálu...) Ale sú masérky a "masérky".

iva120793
6. júl 2025
@wishes

asi preco je to tak dobre platene oproti klasickej masazi….. 😂 klientov treba obstastnit aj inac a nie len masazou 😈

@wishes je to lepšie platené preto, lebo stať sa tantra masérkou stojí dosť veľa € a času a samozrejme že nebudú ponúkať svoje služby za 10 €, je to presne ako so správcom PC a programátorom, správca PC asi nebude mať taký príjem ako programátor to dá logiku a presne je to aj v tejto brandži

iva120793
6. júl 2025
@milanemila

Tak tantra masaz je masaz konciaca vyvrcholenim, nepovedala by som ze su tie baby prostitutky. Oficialne to so sexom nema nic spolocne. Ake su ale praktiky v realite, tak to neviem :D

@milanemila žiadna tantra masáž nemusí skončiť vyvrcholením a záleží o druhu masáže, keď chce niekto relaxačnú masáž bez intímnych partií so stimulovaním určitých bodov na tele, tak takú dostane, žiadne vyvrcholenie sa nekoná a v tantre to nie je ani cieľom, tantra je aj o duchovnej stránke

iva120793
6. júl 2025
@mimikarol

Tak nemôžu do inzerátu napísať rovno kur.va, tak napíšu tantra masérka

@mimikarol skutočná tantra masérka nie je žiadna slečna s platenými sexuálnymi službami a existujú aj tantra maséri a v Indii dokonca nájdeš skôr mužov profesionálov, treba si viac naštudovať o tom a nepísať bludy, nájdeš veľa na googli alebo aj na stránkach rôznych štúdií, ja som našla napr. veľa na tejto stránke www.tantrazilina.sk a dokonca som tam bola aj na masáži a masérka je vyštudovaná psychologička s VŠ titulom a diplomom takže nesplietaj tu dve rôzne veci a nastuduj si to lebo ľudia ako ty pisu klamstvá a ľudia tomu potom uveria