icon

Pracujete v Telekome a viete poradiť?

26. júl 2024

Ahojte pracuje niekto v Telekome? Potrebujem s niečim poradiť. Poprosím len telekom nakoľko každý operátor ma iné podmienky. Ďakujem

markusrasford
26. júl 2024

Zavolaj na bezplatné číslo 0800123456 a ti poradia

bubobubo29
26. júl 2024

Kludne napis

autor
26. júl 2024

@markusrasford ďakujem to by mi nenapadlo ( myslím ironicky 😊). Chcem sa niečo spýtať bez Toho, aby som najskôr 5 min venovala odpovedaniu na otázky robotovi a tiež prehováraniu so super ponukami prečo u nich zostať , potrebujem otázku - odpoved tak skúsim najprv tu

markusrasford
26. júl 2024

Skúšaj tu, čakáš už 2,5 hodiny a nič tam by si čakala 5 minút. Netreba ani tam čakať 5 minút treba Olívii povedať aby ta spojila s operatorkou

unbeholfen
27. nov 2025
@markusrasford

Skúšaj tu, čakáš už 2,5 hodiny a nič tam by si čakala 5 minút. Netreba ani tam čakať 5 minút treba Olívii povedať aby ta spojila s operatorkou

@markusrasford ja som sa na tomto zasekol. Potreboval som vybaviť niečo čo je na 10 sekúnd a 5 minút som sa nevedel dostať cez toho robota.

Takže moja otázka? Ako sa dá obísť ten robot keď chcem hovoriť hneď s operátorom?

markusrasford
28. nov 2025
@unbeholfen

@markusrasford ja som sa na tomto zasekol. Potreboval som vybaviť niečo čo je na 10 sekúnd a 5 minút som sa nevedel dostať cez toho robota.

Takže moja otázka? Ako sa dá obísť ten robot keď chcem hovoriť hneď s operátorom?

@unbeholfen treba povedať Olívia ze chceš hovorit s jej kolegom a prepne ta. U mňa to fungovalo.