icon

Pracujete z domu? Viete mi poradiť nejakú prácu?

sovca11
14. jan 2019

Pracujete niektora mamicka z domu?Chcela by som skusit nejaku takuto pracu.Neviete mi poradit ? dakujem pekne

Strana
z3
nicuka
26. aug 2019

@ladyblcha Mozem sa spytat aku pracu robis z domu? Dakujem krasne

danicakollarikova
Autor odpoveď zmazal
emilita
9. sep 2019

Ja robím predaj Betterware výrobkv do domacnosti, super čistiace prostriedky a pomocníci v domácnosti. Nakupovanie so zľavou, Darceky. Fungujem hlavne cez fb. Super zárobok aj vyše 100e. Registrácia je zdarma tiež som skúšala, ved nič zato neplatím a super, do svojej stránky pridavam foto z katalógu a objednávam. Ak by ste mali záujem napíšte,vysvetlim viac.

majja007
19. sep 2019

Prave vyšiel zaujimavy clanok o nasej firme, precitajte si a ak by vas zaujimalo viac o tejto praci, tak mi kludne napiste 😊.

https://www.etrend.sk/ekonomika/spolocnost-nu-s...

majka15884
Odpoveď bola odstránená
nicuka
15. dec 2019
ollynka
15. dec 2019

@majka15884 POPROSíM INFO, ĎAKUJEM

majka15884
Odpoveď bola odstránená
lpolak
15. dec 2019

@majka15884 mozem viac info? D

majka15884
Odpoveď bola odstránená
tinusqua2015
23. aug 2020

Ahojte rada by som sa chcela poradit ohladom prace na doma .Chcela by som nieco zaujimave ale žiadne klikacky ani pracu s kozmetikou .Nieco take aby sa to aj oplatilo a bolo dobre platene a ziadny podvod.Mate niekto skusent s pracou na doma.Dakujem za každu radu.

culito232
27. feb 2021

Dobrý deň. Chcela by som Vám napísať na margo MLM... Kto povie, že je MLM hlúposť, tak nemá o tom žiadne vedomosti... V MLM sa nedá neuspieť... Len zlyhá jednotlivec, pretože nie je vytrvalý... Poviete, že nemáte záujem niekomu niečo ponúkať... V MLM mu to odporučíte rovnako ako napr. dobrú pizzeriu, nejaký obchod... To isté robíte v MLM, a za posúvanie ďalej ste skvelo odmeňovaný... Na rozdiel od tej pizzerie, kde vám nedajú za vaše odporúčanie nič.... Ak ešte navyše robíte v takom MLM, ktorý má zmysel, víziu, tak to Vás bude neskutočne posúvať vpred. Ja som napr. na základe práce v MLM získala a prekonala veľa životných kríz. A keď si uvedomíte, že pracujete v projekte, ktorým budujete budúcnosť detí, zdravie, tak to Vás bude posúvať neskutočne vpred 😉

mery288
5. jún 2021

📩

mery288
5. jún 2021

@sovca11 📩

eva8
5. jún 2021

@culito232 co je to mlm?

majja007
5. jún 2021

@eva8 multilevelmarketing, networkmarketing. Jeden z najlepších podnikaní v 21.storocí. pracujem z domu a mam slobodu aj peniaze 😊👌

eva8
5. jún 2021

@majja007 vedela by si mi v ip poradit, prosim?

ollynka
6. jún 2021

@majja007 poprosím bližšie info do správy. Ďakujem

krepes
2. júl 2021

Viem o niečom overenom. Bez predaja, nepotrebuješ na to vložiť ani korunu, jediné čo tomu potrebuješ venovať je svoj čas. Potrebuješ počítač a chuť zarobiť si. VYPLÁCAJÚ TÝŽDENNE!!!

ollynka
2. júl 2021

@krepes správu poprosím

lpolak
1. sep 2021

@krepes tiez by som rada vediet, moze IP spravu

eva8
1. sep 2021

@krepes mozem aj ja poprosit IP? Dakujem

esterka54
10. sep 2021

@krepes môžem poprosiť viac informácií,ďakujem

5katarina7
10. sep 2021

@krepes Môžem aj ja poprosiť o informácie? Ďakujem

maminecka83
29. okt 2021

Ahojte ponúkam privyrobenie za rozposlanie sprav na cene sa dohodneme jednorazová záležitosť má niekdo záujem alebo kľudne môže byť dieťa ktoré má messanger a chce si privyrobiť 😊

Strana
z3