Pracujete z domu? Viete mi poradiť nejakú prácu?
Pracujete niektora mamicka z domu?Chcela by som skusit nejaku takuto pracu.Neviete mi poradit ? dakujem pekne
Ja robím predaj Betterware výrobkv do domacnosti, super čistiace prostriedky a pomocníci v domácnosti. Nakupovanie so zľavou, Darceky. Fungujem hlavne cez fb. Super zárobok aj vyše 100e. Registrácia je zdarma tiež som skúšala, ved nič zato neplatím a super, do svojej stránky pridavam foto z katalógu a objednávam. Ak by ste mali záujem napíšte,vysvetlim viac.
Prave vyšiel zaujimavy clanok o nasej firme, precitajte si a ak by vas zaujimalo viac o tejto praci, tak mi kludne napiste 😊.
@majka15884 Info
@majka15884 POPROSíM INFO, ĎAKUJEM
@majka15884 mozem viac info? D
Ahojte rada by som sa chcela poradit ohladom prace na doma .Chcela by som nieco zaujimave ale žiadne klikacky ani pracu s kozmetikou .Nieco take aby sa to aj oplatilo a bolo dobre platene a ziadny podvod.Mate niekto skusent s pracou na doma.Dakujem za každu radu.
Dobrý deň. Chcela by som Vám napísať na margo MLM... Kto povie, že je MLM hlúposť, tak nemá o tom žiadne vedomosti... V MLM sa nedá neuspieť... Len zlyhá jednotlivec, pretože nie je vytrvalý... Poviete, že nemáte záujem niekomu niečo ponúkať... V MLM mu to odporučíte rovnako ako napr. dobrú pizzeriu, nejaký obchod... To isté robíte v MLM, a za posúvanie ďalej ste skvelo odmeňovaný... Na rozdiel od tej pizzerie, kde vám nedajú za vaše odporúčanie nič.... Ak ešte navyše robíte v takom MLM, ktorý má zmysel, víziu, tak to Vás bude neskutočne posúvať vpred. Ja som napr. na základe práce v MLM získala a prekonala veľa životných kríz. A keď si uvedomíte, že pracujete v projekte, ktorým budujete budúcnosť detí, zdravie, tak to Vás bude posúvať neskutočne vpred 😉
📩
Viem o niečom overenom. Bez predaja, nepotrebuješ na to vložiť ani korunu, jediné čo tomu potrebuješ venovať je svoj čas. Potrebuješ počítač a chuť zarobiť si. VYPLÁCAJÚ TÝŽDENNE!!!
@krepes Môžem aj ja poprosiť o informácie? Ďakujem
Ahojte ponúkam privyrobenie za rozposlanie sprav na cene sa dohodneme jednorazová záležitosť má niekdo záujem alebo kľudne môže byť dieťa ktoré má messanger a chce si privyrobiť 😊

@ladyblcha Mozem sa spytat aku pracu robis z domu? Dakujem krasne