Pre ktorú prácu sa rozhodnúť?
Potrebujem radu. Pre ktorú prácu by ste sa rozhodli? Pracujem v SP na dôchodkovom oddelení - plat 1000brutto, veľa klientov, náročná agenta, práce stále pribúda + časté zmeny v agende, nepríjemná kolegyňa...jediná výhoda - pružný prac.čas...mám ponuku pracovať ako pomocná asistentka v špecializovanom centre pre deti - niečo ako špeciálna škôlka pre deti s NKS - plat 880 brutto + možné odmeny(nemusia byť) - tam by sme boli 2 hlavné vychovávtateľky a 2pomocné, ja by som mala na starosť deti 3-4roky - väčšina nerozpráva a snažia sa ich odplienkovávať....pekná práca ale tým že deti majú NKS + ďaľšie možné diagnózy autistického spektra - psychicky náročná práca....ďaľšia ponuka likvidátor poistných udalostí živ.poistenia - 2dni práca v BA (dochádzanie cca 1hodina) 3dni HO.....platovo najlepšia práca, ale 60 likvidácii denne , čiže na 1hodinu posúdiť cca 8 poistných udalostí či je nárok na vyplatenie poistnej udalosti - to sa mi zdá až šialené tempo.....čo poradíte?
Za mna je velka motivácia ten homeoffice. Ušetríš kopu casu uz len tym ze sa nemusíš Chystat, cestovať do prace. Ja by som si vybrala tretiu. Vsetko sa da naučiť, a potom ti to pôjde od ruky. K tomu káva, raňajky 🙂Ja som tak mal homeoffice cez COVID s mala som toho dost na praci plus dcérka cely rok doma zo škôlky, ja tehotna 😀 Šla by som do tretej možnosti.

@mogaa 3.moznost