Prečo chce niekto s vyštudovanou strojarinou pracovať ako predavač?
Preco niekto s vystudovanou strojarinou chce pracovat a pracuje ako predavacka? Napr.
@zoro9836 Prepáč, ale ja sem nepíšem kvôli tvojmu osobnému prínosu. Píšem sem, lebo ma to baví. Aj tebe preto odpisujem, hoci by som sa na to mohla vykašľať (presne kvôli tomu nulovému intelektuálnemu prínosu, o ktorom si písal), pretože si proste na smiech a ja mám smiech rada. 😅 Aj tvoj názor na môj prejav ma pobavil. Že niekto, kto píše, ako ty, napíše mne, že môj prejav nemá úroveň. 🙃
@viestta On napíše vyloženú blbosť a potom, keď ho na to človek upozorní, začne vyťahovať tie jeho myšlienkové spleteniny. Namiesto toho, aby normálne napísal, že sorry, nevšimol som si, alebo nečítal som, že autorka myslí VŠ vzdelanie. Ale to by musel priznať svoju chybu. A to proste neexistuje!
@h2 asi tak. Jeho ego niekolkonasobne prevysuje niektore jeho fyzicke parametre, tak si ho musi pravidelne hladkat. Ti co ho poznaju ked ho zbadaju, skacu v panike pod auta, len aby sa co najrychlesie dostali na opacny chodnik.
Potom to takto dopadne. Nema kde sirit svoje perly ducha len debatovat na mamickovskom fore...
@zoro9836 Keď už, tak "Smutné" a "o tvojich charakterových vlastnostiach". A aj "že" ti tam vypadlo. Toľko chýb v jedinej vete sa hneď tak nevidí.
No a ty sa nebavíš, však? Ty sem píšeš vyslovene "proti svojej vôli" Hlavne, že odkedy som ti vytkla, že mažeš správy, ktoré som nestihla prečítať, robíš to dvakrát častejšie. Žeby náhoda?
@zoro9836 Viestta si nepotrebuje dvíhať ego. Ja ju nepoznám osobne, v živote som ju nevidela, ale na tomto fóre nie je osoba, ktorá by dobre poradila toľkým ľuďom, ako ona. A to na akúkoľvek tému, od vzťahov, cez prácu, rastliny, až po (prepáč, @viestta , viem, že práve tohoto sa on chytí, ale toto musím spomenúť 😁) pokazený splachovač na hajzli. 😅 Zato ty tu len urážaš a prezentuješ vlastnú intelektuálnu nedostatočnosť.
@zoro9836 Viestta si nepotrebuje dvíhať ego. Ja ju nepoznám osobne, v živote som ju nevidela, ale na tomto fóre nie je osoba, ktorá by dobre poradila toľkým ľuďom, ako ona. A to na akúkoľvek tému, od vzťahov, cez prácu, rastliny, až po (prepáč, @viestta , viem, že práve tohoto sa on chytí, ale toto musím spomenúť 😁) pokazený splachovač na hajzli. 😅 Zato ty tu len urážaš a prezentuješ vlastnú intelektuálnu nedostatočnosť.

@h2 on pochopi malokedy, alebo pochopi po svojom. On sa vzdy drzi svojej pravdy aj keby to pravda nebola. Hlavne ked pises v inotajoch, ma chlapec problem 😀