Prečo ma stále odmietajú na pracovných pohovoroch?
Ahojte, dovoľte aby som sa vám trošku posťažoval.
Pracujem v jednej firme pomaly 10 rokov a odchádzam do prace 50 km denne. To nie je až taký problém. Mali ste už niekedy taký pocit že vás tá práca po niekoľkých rokoch prestane baviť a potrebovali ste zmenu? Po koľkých rokoch ste odišli zo súčasnej prace do novej? Ale to som chcel, že hľadam si prácu blízko domova teda mieste bydliska. Bol som už na pohovoroch ale vždy keď som prišiel tak ma odbili, že sa mi ozvú, alebo že už našli niekoho iného.
Je ich chyba vo mne že som neni pre nich zaujímavý aj keď ma dostatočne skúsenosti a prax na pozície kam som sa uchádzal?
Stáva sa to aj vam, že ste všade odmietnutí?
Ja už prestávam veriť že si nájdem inú prácu, keď všade ma len odmietajú….
@spite1102 osobne si myslím, že to netreba vzdávať ... pred pár rokmi som mala riadne prácu, ale ako hobby že som chodila na pohovory, prácu som meniť nechcela, ale chcela som vedieť čo ma čaká keby som sa pre zmenu rozhodla, kde to ako prebieha, nabrať skúsenosti ... počas materskej som sa rozhodla zmeniť zamestnávateľa.. bola som na 3 pohovoroch a všade úspešne...
Za mňa chodievaj na pohovory, každý ťa niečo naučí, budeš vedieť reagovať a budeš ich vedieť presvedčiť prečo by si mali práve teba vybrať
Presne ja tiež takto milión žiadosti poposielanych a len minimálna odozva z druhej strany...lenže ja hľadám skrátené uväzky a na také je riadny dopyt.Kebyze mám možnosť robiť normálne na tpp na plný uväzok tak už dávno robím.
Presne ja tiež takto milión žiadosti poposielanych a len minimálna odozva z druhej strany...lenže ja hľadám skrátené uväzky a na také je riadny dopyt.Kebyze mám možnosť robiť normálne na tpp na plný uväzok tak už dávno robím.
@alexka89 vidím že tento problém nie je len u mňa ale u viacerých….
@spite1102 ja som menila hneď po roku potom som robila sezónne zahraničie pár rokov a zakaždým majú o mňa záujem

@spite1102 áno . Ja po 6 rokoch mám dosť a budem meniť prácu, lenže ja aj musím. Sama som zvedavá ako pochodím pri hľadaní.. čo vlastne robíš ak sa smiem opýtať?