icon

Prečo podľa vás majú ľudia vo zvyku komentovať to, čo robia?

Dnes o 03:30

Pracujem v kancelárii a mám už druhú kolegyňu, ktorá má potrebu všetko čo robí nahlas komentovať. Neskutočne to človeka vyčerpáva, pretože potrebujem pracovať. Nikdy neviem kedy hovorí niečo mne a kedy mám počúvať a kedy môžem vypnúť pozornosť na ňu. Je to taký zlozvyk a ja už som zúfalá ako pri nej mám pracovať a ako vypnúť pozornosť na ňu. Zvažujem štuple do uší ale príde mi to choré. Mám ju stále upozorňovať? Prečo to títo ľudia robia?

pr85
Dnes o 03:35

@anonym_autor Ja počas roboty mám skoro stále sluchátka, počúvam hudbu, zaujímavé videá, podcasty a som od všetkého izolovaný.

anonym_0a9e12
Dnes o 03:51

@anonym_autor ja si tiež dudrem popod nos pri práci, no zvyčajne keď som v miestnosti sama

anonym_a1be19
Dnes o 04:27

Je jednoducho hlupa jednoducha tak ako moj kolega. Idem si dat cokoladenku, urobim si cajicek... Kazde hovno ktore ide robit povie.

anonym_95f63d
Dnes o 05:16

@anonym_autor ja som v kancelarii s 4 ludmi, bez sluchatiek a vlastnou hudbou by som tam nerobila.

anonym_42c6af
Dnes o 05:51

Ja mam taku tiez, komentuje vsetko co robi, inych kolegov co jej posielaju pracu (samozrejme ked to nemozu pocut), robi casto uplne zbytocnu robotu a aj tym potom zatazuje cele okolie. A upne najhorsie je, ze ked sme na HO, tak to musi vypisovat do skupinoveho chatu - aby to zas clovek cital ked to nemusi pocuvat. Ak je nieco nove, tak to nevie pochopit z pisaneho, musi sa jej vysvetlovat samostatne. Ked som blizko jednu dobu sedavala, tak som chodila strasne unavena domov z prace. Mne to pride ako mix nizkeho sebavedomia prejavujuceho sa hlucne, potreba vonkajsej validacie, ze vlastne robi dobre co robi a tazkej povahy. Neviem poradit nic, len si sadnut co najdalej a dat si sluchadka.

katpizur
Dnes o 05:52

@anonym_autor kludne si daj stuple do usi alebo sluchadla a pusti si hudbu. Kolegyni povedz, ze ked ti nieco bude chciet povedat, nech na teba zamava alebo ta nejako ohlasi a mas vybavene

anonym_82b00b
Dnes o 05:52

@anonym_autor presne viem o čom hovoríš, tiež mám takú kolegyňu a je to strašne zlatá baba, ale práca vedľa nej je peklo.

anonym_2a0cf9
Dnes o 06:04

Máme v práci niečo podobné, sedí síce vo vedľajšej kancelárii, ale každú blbosť nám musí prísť oznámiť a je tu 100x denne. Keď jej príde mail, priletí nahlásiť, čo v ňom bolo a čo ona odpísala. O 10 min. je tu zase, čo odpísal ten človek. Múdra je ako rádio, všetko vie lepšie ako ostatní, do všetkého sa stará, všetko komentuje. Navyše je neskutočne negatívna, všetko ohundre, všetko jej vadí, v kuse má ironické a jedovité poznámky. Keď má voľno, všetci si užívame ten kľud 😀

jblheart
Dnes o 06:15

@anonym_autor Tak jej to priamo vysvetli že ťa to otravuje a nemôžeš sa sústrediť na svoju prácu, lebo nevieš či hovorí niečo tebe alebo nie. Ak je vás tam viac o to horšie. Tak či tak ak si nedá povedať po dobrom tak choď za vaším nadriadeným a nahlás ju že narúša pracovnú morálku a znižuje efektivitu tvojej práce a že ani dohovor s ňou nepomohol. Ak to nebude riešiť on, tak si ozaj daj štuple alebo slúchadlá z hudbou do uší a keď bude naozaj niečo chcieť nech ťa poklepe po ramene alebo čo.

anonym_b8c13d
Dnes o 06:23

Ja mám kolegyňu, ktorá zase jediná robí podľa seba a my ostatní tu len prežívame. Celá firma vie, koľko má žiadosti, koľko mailov, koľko krát jej zazvonil telefón. Ale keď sa ponúkneme, že pomôžeme, nemá nám čo dať 😁 A rovnako je negatívna, nič sa jej nepáči, nič nie je dobré. Ja reálne zvažujem odchod kvôli nej.

anonym_ca2572
Dnes o 07:58

Pod robit do korporatu do open officu 🤣 tiez komentujeme co ideme robit. Napriklad, idem dopice odtialto, ja to tu jebem, to co za kokota napise taky mail? Co chce ten chuj odomna? Podte fajcit lebo ma tu jebne 🤣🤣🤣

ivicatolic
Dnes o 08:21

@anonym_autor robí to preto, aby poukázala na to, ako má veľa práce, a hlavne - má jej oveľa viac ako ty / to si myslí/ .... Takých som zažila ...😄😄😄