icon

Prečo sú ľudia v práci zákerní?

18. nov 2025

Preco su vsade v tých robotach ti ľudia takí zakerni, intrigy bonzovanie, vymýšľanie, vedúca zakomplexova nespravodliva, nestretla som sa stým prvý krát neviem ci mam iba ja smolu na toto, človek s takou nechuťou chodí do práce prirom práca ako taká fajn.

oliolijanka
18. nov 2025

Ako dlho si uz v tej praci?

arianna25
18. nov 2025

V minulosti to bolo pre percenta z tržby. Teraz nerobím s peniazmi a mám super kolektív. Pomáhame si, su srandy.

arianna25
18. nov 2025

A ešte takto. Niekde je dobré vedenie ale zlý plat, inde zlý šéf a dobrý kolektív aj plat, a tak ďalej.

katica06
18. nov 2025

@anonym_autor všade určite nie,po odpracovní skoro 30r môžem zhodnotiť že som mala prevažne dobrému šéfa/šéfku aj kolektív. Tam kde bol nie najlepší kolektív a ešte horšie vedenie som sa dlho neohriala.
Ešte ti zostáva zacať podnikať a nemať šéfa

zuzanna33
18. nov 2025

Väčšina ľudí trávi viac času v práci ako doma a tam riešia svoje komplexy, bohužiaľ doma sa nemôžu tak odreagovať tak hľadajú spôsoby ako si "uľaviť" je to o charaktere nie všetci sú takí. Najlepšie si ísť to svoje ,nikomu sa príliš nezdvoverovat a držať si odstup. Spraviť si svoju prácu a mať každého....
Pokiaľ je práca dobre platená a človek sa cíti fajn prečo by to mal kvôli ľudskej zákernosti meniť.

anonym_d772fd
18. nov 2025

@anonym_autor Nájdu sa aj taký aj taký..my sme boli dobrý veľký kolektív, ale našli sa aj falošný zákeráci.
Ale zažila som, že som kvôli "ženám "kolegyniam musela odísť.

anna_maria1
18. nov 2025

Ludia si odventilovavaju v praci to, co doma nemozu. Je to smutne, ale uz sa mi to viackrat potvrdilo, ze clovek, ktory ma doma problemy, neriesi ich z nejakeho dovodu, sa tak opusta na pracovisku. Samozrejme sa najdu aj normalni ludia, len to sa akoby pri tych druhych straca.

viestta
18. nov 2025

@anonym_autor ludia su zakerni od svojej podstaty, taki co tu zakernu podstatu maju su zakerni nielen v praci, ale aj v MHD, v rade pred pokladnou alebo na suseda. Treba sa proti tomu obrnit a nepripustat si to.

anonym_a386b8
18. nov 2025

všetko je o peniazoch.
my sme boli dobrí kolektív pokiaľ sa fi. darilo. ako náhle sa firme prestalo dariť , aj v kolektíve bola atmosféra hustá.
tam začala závisť, každý sa bál o flek, tisnutie do zadku šéfovi .... a finančné ohodnotenie.