Prečo sú ľudia v práci zákerní?
Preco su vsade v tých robotach ti ľudia takí zakerni, intrigy bonzovanie, vymýšľanie, vedúca zakomplexova nespravodliva, nestretla som sa stým prvý krát neviem ci mam iba ja smolu na toto, človek s takou nechuťou chodí do práce prirom práca ako taká fajn.
V minulosti to bolo pre percenta z tržby. Teraz nerobím s peniazmi a mám super kolektív. Pomáhame si, su srandy.
A ešte takto. Niekde je dobré vedenie ale zlý plat, inde zlý šéf a dobrý kolektív aj plat, a tak ďalej.
@anonym_autor všade určite nie,po odpracovní skoro 30r môžem zhodnotiť že som mala prevažne dobrému šéfa/šéfku aj kolektív. Tam kde bol nie najlepší kolektív a ešte horšie vedenie som sa dlho neohriala.
Ešte ti zostáva zacať podnikať a nemať šéfa
Väčšina ľudí trávi viac času v práci ako doma a tam riešia svoje komplexy, bohužiaľ doma sa nemôžu tak odreagovať tak hľadajú spôsoby ako si "uľaviť" je to o charaktere nie všetci sú takí. Najlepšie si ísť to svoje ,nikomu sa príliš nezdvoverovat a držať si odstup. Spraviť si svoju prácu a mať každého....
Pokiaľ je práca dobre platená a človek sa cíti fajn prečo by to mal kvôli ľudskej zákernosti meniť.
@anonym_autor Nájdu sa aj taký aj taký..my sme boli dobrý veľký kolektív, ale našli sa aj falošný zákeráci.
Ale zažila som, že som kvôli "ženám "kolegyniam musela odísť.
Ludia si odventilovavaju v praci to, co doma nemozu. Je to smutne, ale uz sa mi to viackrat potvrdilo, ze clovek, ktory ma doma problemy, neriesi ich z nejakeho dovodu, sa tak opusta na pracovisku. Samozrejme sa najdu aj normalni ludia, len to sa akoby pri tych druhych straca.
@anonym_autor ludia su zakerni od svojej podstaty, taki co tu zakernu podstatu maju su zakerni nielen v praci, ale aj v MHD, v rade pred pokladnou alebo na suseda. Treba sa proti tomu obrnit a nepripustat si to.
všetko je o peniazoch.
my sme boli dobrí kolektív pokiaľ sa fi. darilo. ako náhle sa firme prestalo dariť , aj v kolektíve bola atmosféra hustá.
tam začala závisť, každý sa bál o flek, tisnutie do zadku šéfovi .... a finančné ohodnotenie.

Ako dlho si uz v tej praci?