icon

Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady

qsookie
22. júl 2014

Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂

tinushka13
29. máj 2015

švagrina robí pre viacerospoločností nábor ľudí na prieskumy a dotazníky. Ba a okolie. ak by mal niekto zaujem.

lelavajdova
Odpoveď bola odstránená
ajwa
Odpoveď bola odstránená
ajwa
3. jún 2015

@tinushka13 ahooooj, mam zaujem, posles mi viac info,,,?? 🙂

naolina
3. jún 2015

@tinushka13 ja by som mala zaujem

lubomira11
Odpoveď bola odstránená
lubomira11
Odpoveď bola odstránená
espana76
15. sep 2015

Ahojte, tiež vypĺňam dotazníky pre viaceré spoločnosti a je to celkom fajn, raz príde dotaznk z jednej, potom z druhej a takto sa mi pomaly zbierajú peniaze na vyplatenie alebo body na darčeky, veď vianoce sa pomaly ale isto blížia 🙂
Funguje to takto: Na mail, ktorý zadáte pri registrácii Vám budú chodiť upozornenia, že máte možnosť vyplniť dotazník. Za každý vyplnený dotazník získate určitý počet bodov, ktoré si po dosiahnutí stanoveného limitu môžete vymeniť za Eurá a dať vyplatiť alebo za odmeny z katalógu (elektronika, domáce spotrebiče, nákupné poukážky do rôznych obchodov, predplatné časopisov...). Nie sú tam žiadne vstupné poplatky, nebude Vás to stáť žiadne peniaze a čo je dôležité, všetky spoločnosti naozaj vyplácajú.
Tak ak má niekto záujem o registráciu, pošlite mi cez internú poštu mail a ja vám pošlem pozvánku.

lubomira11
17. sep 2015

@alenka008 poprosim bližšie informácie o stranke marketagent. ďakujem

lelavajdova
Odpoveď bola odstránená
ivankane
Odpoveď bola odstránená
lelavajdova
Odpoveď bola odstránená
janina37
11. okt 2015

PRIESKUM - VYPLŇOVANIE DOTAZNÍKOV
Ahojte, posúvam ďalej možnosť privyrobiť si vypĺňaním dotazníkov, za ktoré dostanete body, ktoré si môžete premeniť za peniaze. Nie je to síce veľa ale ako prilepšenie je to fajn. Registrácia je jednoduchá a najmä bezplatná 🙂 (y)
Registrácia zadarmo tu: http://www.iprieskum.sk/users/register/?key=2f2...

lelavajdova
Odpoveď bola odstránená
ivankane
Odpoveď bola odstránená
snoffy
14. dec 2015

Keď kupujete cez internet oplati sa cez tuto stranku https://www.refundo.sk/?ref=68043 a dostanete spat peniaze z nakupov. Su tam aj zname obchody ako hej, zoot, bata, bonprix, zlavove portaly, aliexpress, donasky jedal a vela inych. Ani nemusite stale vy nakupovat, mozete poslat link na konkretny obchod znamim a ked oni nakupia vam pridu peniaze. Zarobit si mozte aj ked privediete dalsieho clena 0,20 alebo aj +4€. Budem rada ak vyuzijete moj link. Ďakujem 🙂

snoffy
14. dec 2015

Podla mna tie klikacky nefunguju. Zacala som robit ermail, ale ako tak pocitam min. na vyplatenie mozno pozbieram za 3 roky 😲 S dotaznikmi uz trosku lepsie, aj ked dosť často nevyhovujem kriteriam a nedostanem odmenu. Ale keď kupujete cez internet oplati sa cez tuto stranku https://www.refundo.sk/?ref=68043 a dostanete spat peniaze z nakupov. Su tam aj zname obchody ako hej, zoot, bata, bonprix, zlavove portaly, aliexpress, donasky jedal a vela inych. Ani nemusite stale vy nakupovat, mozete poslat link na konkretny obchod znamim a ked oni nakupia vam pridu peniaze. Zarobit si mozte aj ked privediete dalsieho clena 0,20 alebo aj +4€. Takze v podstate tiez tam mate za pozvanie dalsieho clena + ako pri klikackach ci dotaznikoch

some
16. apr 2016
Používateľ some je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od some.

pár recenzii na tuto tému je aj napr. na: pracujdoma.tk, pracnadoma-skusenosti.eu alebo zarobky-na-internete.webnode.sk

mircalla
16. apr 2016

Klikacky - uplna blbost. Robila som r-mail a aj ine, klikala jak besna, a ani po pa rmesiacoch nic, nechapem, ze to niekto propaguje. Dotazniky - raz za cas daky dosiel, tiez slabe.

tenderka
16. apr 2016

@mircalla dotazniky vyplnam pre asi 12 spolocnosti a niektore posielaju obcas, niektore castejsie - z jedneho mam raz za 3 mesiace 5-10 eur, z dalsieho 40 eurovu poukazku na nakup knih raz za rok, inde raz za cas 14 eur a tak..nazbiera sa toho za rok dost 🙂

mircalla
16. apr 2016

@tenderka 5-10 eur za 3 mesiace, to je 1.5-3.5 eura za mesiac....no neviem ci to stoji za tu namahu

tenderka
16. apr 2016

@mircalla mne sa to oplati, tych 5-10 min. denne - co nie je vzdy, lebo kazdy den dotazniky nechodia.. babka k babce, budu kapce 🙂 potom sumar potesi 🙂

naolina
16. apr 2016

@bibi23 chcela by som sa u vas opytat ci vam funguje na mnforce to zdielanie na FB za 20bodov. lebo mne to nejako uz dlhsie nejde.Dakujem za info

slniecko154
16. apr 2016

@naolina ono to uz nefunguje, body su za odporucanie

bibi23
17. apr 2016

@naolina už to medzičasom zmenili a cez fb sa už body nezbierajú ☹

naolina
17. apr 2016

@bibi23 zial dotazniky prichadzaju tak 3-4krat do roka....vobec uz neviem ako si nazbierat tie body ☹

tenderka
18. apr 2016

@naolina ked to tak zratam, tak z tych 12tich spolocnosti mam kazdy tyzden 1-3 dotazniky, niekedy aj viac, uz to ani neratam, ked pride, tak vyplnim a pomalicky sa to nazbiera. Ale je pravda, ze niekde pride raz do roka a viackrát nevyhovujem vyberu, ale nevadi, vzdy sa cosi najde 🙂

lelavajdova
Odpoveď bola odstránená
nelinka2011
26. apr 2016

@lanalang111 ahoj prosím vás ešte pracujete so scenerom pre narodny panel? Dostali ste niečo? Nie je to hlúposť? Ďakujem moc pekne

naolina
26. apr 2016

@nelinka2011 ja z tym skenerom pracujem uz 3rok🙂 za odmenu som si zobrala pekarnicku a susicku na ovocie 🙂 teraz zbieram na multifunkcny varic. ODPORUCAM-ked mate nejake otazky napiste -skusim poradit.