icon

Prieskumy, dotazníky - skúsenosti a rady

qsookie
22. júl 2014

Veľa sa tu spomína vypĺňanie rôznych dotazníkov, prieskumov, ankiet (Tie najznámejšie : Marketagent, Online Klub, Slovenský národný panel, Výskumy ...atď.), ktoré sú odmeňované peňažne, alebo formou vecných odmien, či peňažných poukazov. Bola by som rada, keby sme si tu ohľadom tejto témy vymieňali svoje skúsenosti a rady. 🙂

naolina
3. dec 2016

@tenderka uz vam aj nieco prislo na testovanie?

esterx
Odpoveď bola odstránená
esterx
Odpoveď bola odstránená
slniecko154
11. dec 2016

@esterx prepac ale toto nazyvas "praca cez pocitac"?? 😀 😀 😀

mircalla
11. dec 2016

@slniecko154 ja by som sa skor spytala: toto nazyvas praca?

slniecko154
11. dec 2016

@mircalla ja ako beriem, ked tu niekto na to dava odkazy, ved aj ja som davala na rozne dotazniky, ale nazyvat to pracou je uz riadne cez 😀

esterx
Odpoveď bola odstránená
22zdenka
Odpoveď bola odstránená
tenderka
13. jan 2017

@naolina Áno, prišlo - balík sladkostí Dr. Gerard 🙂
A že dotazníky a testovanie sa neoplatí. Teraz prišiel balík sladkostí Dr. Gerard na testovanie, v inom testovaní som mala telové mlieko Weleda, mastičku po kojení, z asi 16 tich dotazníkov rôzne odmeny za body alebo aj peniaze priamo na účet Pri skenovaní nákupov za rok a pol strunovú kosačku Bosch, teraz šetrím na tyčový vysávač Načo dávať o sebe info len tak na fb zadarmo, keď Vám za to môžu platiť a odmeňovať drobnosťami

naolina
13. jan 2017

dobry vecer. Mne tiez vcera prisiel tento balik 🙂 🙂 🙂 bola som prekvapena, lebo ja som jim nic do Polska neposielala- len som sa zaregistrovala na ich stranke 🙂 to skenovanie ja tiez robim uz 4roky 🙂 Nech sa nam dari v testovani a vplneni dotaznikov 🙂

gabriela93
13. jan 2017

Dievcata a kde sa da registrovat na to testovanie?

gandis
18. jan 2017

@gabriela93 POSLEM TI POZVANKU, AK JU ESTE NEMAS...TIEZ MAM BALIK DOMA

gabriela93
18. jan 2017

@gandis ahoj,nemam kludne posli.

pillipilli
21. jan 2017

@tenderka ahoj a co vlastne musis potom urobit ked ti poslu nejaky produkt? Nechapem tomu

tenderka
21. jan 2017

@pillipilli nafotit ako ochutnavas aj s priatelmi a hodit to na fb

pillipilli
21. jan 2017

@tenderka iba to?

pillipilli
21. jan 2017

@tenderka a ked ta vyberu ,oni ti daju doprdu vediet ,ci ti len poslu postou balicek z polska

tenderka
21. jan 2017

@pillipilli pride mail, ze pride balicek, teraz kocky pisu, ze ide asi druha varka balickov, my uz mame
uz si zaregistrovana? ak nie, tu je odkaz: https://ekspert.streetcom.sk/sk/secured/user/sh...

pillipilli
21. jan 2017

@tenderka ja uz som a prisiel mi mail v anglictine ze mi ide nejaky balik(najskvor .. neviem po anglicky prelozila som to v prekladaci 😀) ,ale ja som to potvrdenie o tych citlivych udajoch neposielala,zeby mi poslali aj tak nieco ???

tenderka
21. jan 2017

@pillipilli niektore pisali, ze to neposielali a prislo im aj tak, no v podmienkach pisu, ze je to potrebne, postovne som platila do 1 eura, mozno to bude treba zaslat kvoli testovaniu buducich produktov, ja som to vsetko splnila

drobliatko
22. jan 2017

Ahojte, veľmi pekne by som Vás chcela poprosiť o pomoc. Som na materskej dovolenke a snažím sa dokončiť si školu. Do mojej diplomovej práce potrebujem vyhodnotiť dotazník ohľadom dlhodobej nezamestnanosti. Týka sa dlhodobo nezamestnaných nad 1 rok v okrese Banská Bystrica. Preto chcem poprosiť tie z vás, ktorých sa to buď týka alebo poznáte niekoho, kto spadá do tejto kategórie a viete mu to posunúť, o trochu času a vyplnenie môjho dotazníka na adrese: http://www.survio.com/survey/d/W5T9G6O6K2B7R0V8E
Veľmi pekne ďakujem sa Vašu ochotu. Pekný zvyšok dňa. Jana

zzuzanah
1. mar 2017

zaregistrujte sa, vyplnajte prieskumy a uzivajte si odmeny z katalogu
http://www.iprieskum.sk/users/register/?key=c97...

tenderka
10. mar 2017

@makovicka8 novinka? davali sme to tu v oktobri 😄 kampan uz skoncila

makovicka8
10. mar 2017

@tenderka ja som to nepoznala dakujem za upozornenie

tenderka
10. mar 2017

@makovicka8 nie, v pohodeee 🙂 cakame na dalsiu kampan, sladkosti uz asi skoncili, uvidime, co bude dalsie

makovicka8
10. mar 2017

@tenderka no tak som zvedava co z toho bude celkom ma to zaujalo

naolina
10. mar 2017

@makovicka8 aj mna zaujma co bude dalej. Vyplnovali ste vsetko z Zone Expert? posielali ste aj foto?zdielali aj na FB? kolko priblizne mate bodov?

makovicka8
11. mar 2017

@naolina vsetko som vyplnila a fb nemam tak neviem

qsookie
autor
11. mar 2017

@tenderka teba som sa chcela spýtať... pred mesiacom som im poslala tie citlivé údaje,ale len pre dospelých. Neviem, či poslať aj to pre neplnoletých. Stále mi nepribudlo V pri úlohe "Zašlite k nám prehlásenie o súhlase so spracovaním citlivých údajov". Tebe to tam naskočilo? Aj pri "Prosíme, o like na fanpage a Odporúčajte" stále nič a to som lajkla už dávno a odporúčam často. Aj som im už párkrát písala, no bez odozvy.