icon

Prihlásiť sa na úrad práce po PN alebo po výpovedi?

bartova1691
29. júl 2025

Dobry deň, môžte mi poradiť ked som po vypovedi nastupila na pn, vypovedna doba trva do konca augusta, na urad prace sa mam hlasit az po skonceni vypovednej doby teda koncom augusta alebo po skonceni PN aj ked budem pokracovat po vypovednej dobe? ĎAKUJEM

lilianka28
29. júl 2025

@bartova1691 až po skončení PN

anonym_4fc2bc
29. júl 2025

@bartova1691 na úrad práce sa hlásiš až po skončení PN,s tým že keď PN ukončiš,od lekára si vypýtaš výpis PN kde je napísané od kedy do kedy si bola PN.je to doklad pre úrad práce,že si PN ukončila,a môžu ťa zaevidovať.

bartova1691
autor
29. júl 2025
@anonym_4fc2bc

@bartova1691 na úrad práce sa hlásiš až po skončení PN,s tým že keď PN ukončiš,od lekára si vypýtaš výpis PN kde je napísané od kedy do kedy si bola PN.je to doklad pre úrad práce,že si PN ukončila,a môžu ťa zaevidovať.

@anonym_4fc2bc ďakujem

bartova1691
autor
29. júl 2025
@anonym_4fc2bc

@anonym_4fc2bc a tu pn mam odniest este svojmu zamestnavateľovi?

tiika
29. júl 2025
@bartova1691

@anonym_4fc2bc a tu pn mam odniest este svojmu zamestnavateľovi?

@bartova1691 nie, všetko ma sprístupnené elektronicky, avšak môžeš mu poslat SMS o ukončení. Ty si dala výpoveď či on tebe? V prvom prípade ti ukonči PP koncom augusta, v tom druhom, keď ti skončí PN (skôr jedine ak na tom netrvas).