Prijímacie konanie k Policajnému zboru
Ahojte bol teraz niekto na prijímacie konanie k PZ odkedy sú nové podmienky 1.4.2025? Lebo na nete píše,že keď ma človek absolvovanú maturitnú skúšku zo SJ tak preukaze znalosť a keď nemá tak sa píše diktát aj slohová práca . Tak ma zaujíma či je to ako minulý rok, že telesná + slovenčina a tak o pár týždňov psychologické testy alebo ako to teraz je ďakujem za každú odpoveď
najskor su psychologicke, podla mojich info, ked tym neprejdes, nejdes dalej
@magic08 no ja som bol na prijímacie konanie od októbra do decembra 2024 a prvé boli fyzické a slovenčina a o 3 týždne nato psychotesty, len ja som sa hlásil na konkrétne oddelenie a neboli voľne miesta a chcem sa hlásiť zase, ale už je mi jedno kam ma dajú len sa chcem dostať k polícii
@magic08 no ja som bol na prijímacie konanie od októbra do decembra 2024 a prvé boli fyzické a slovenčina a o 3 týždne nato psychotesty, len ja som sa hlásil na konkrétne oddelenie a neboli voľne miesta a chcem sa hlásiť zase, ale už je mi jedno kam ma dajú len sa chcem dostať k polícii
@kuriatko67 Čo viem, tak ak si urobil psychotesty, tak platia rok, ak nie, tak na ne môžeš ísť až po roku. Sj sa nerobí, ak máš z toho maturu, ale známa šla k väzenskej polícii a aj napriek tomu, že má aj maturu a dokonca VŠ slovenčinu robila. Na krajskom PZ jazyk robiť nemusela.
@kuriatko67 Čo viem, tak ak si urobil psychotesty, tak platia rok, ak nie, tak na ne môžeš ísť až po roku. Sj sa nerobí, ak máš z toho maturu, ale známa šla k väzenskej polícii a aj napriek tomu, že má aj maturu a dokonca VŠ slovenčinu robila. Na krajskom PZ jazyk robiť nemusela.
@kvieta no ja som bol na krajskom mam maturitu zo sk a robila sa slovenčina sloh aj diktát ako nič ťažké, len ma zaujíma či sa ešte robí lebo na internete píšu, že pokiaľ máš maturitu tak nie
@kvieta zalezi aké ak nespravíš osobnostný psychotest tak po roku môžeš ísť ak výkonnostný tak po 3 mesiacoch môžeš ísť zas
Nie, diktát sa nepíše. A na testy ides podľa tohto, ktoré sú skôr a majú voľný termín. Jeden chalan prišiel so žiadosťou vo štvrtok, o týždeň v stredu robil fyzické a hneď vo štvrtok psychotesty. Ďalší chalan mal najskôr psychotesty 2tyzdne po podaní žiadosti a o týždeň po psycho mal hneď fyzické.
@kuriatko67 do 1.4.2025 sa slovensky jazyk robil vzdy. Od 1.4. sa nerobi. Nie je to tak,ako tu pisu,ze prve su psychotesty,mozes ist na fyzicke najprv,personalistka ti da info,ci prve pojdes to alebo ono. Po 2 mesiacoch sa psychotesty mozu opakovat,ak neurobis. Az tak vela sa toho nezmenilo,iba su uplne benevolentne fyzicke testy,aby mohli vziat aj bezrukych a beznohych asi. Z toho by som sa vsak velmi netesila,lebo na SOŠ PZ si to tam potom kazdy odkruti najma prvych 6 tyzdnov-pojde sa zo svalovice do svalovice. To vsak uz predbieham.
@kuriatko67 Presiel si aj zdravotnou?
@kuriatko67 Presiel si aj zdravotnou?
@tana999888 áno a po zdravotnej mi povedali, že tam kde chcem ísť nemajú voľne miesto iba ak v Banskej Bystrici, že sa presťahujem, ale to nepripadalo v úvahu
Tak ak ti doteraz nezavolali tak tam stale neni asi miesto kde chces ist, previerka je platna rok ak ti do roka nezavolaju tak miesto neni
Tak ak ti doteraz nezavolali tak tam stale neni asi miesto kde chces ist, previerka je platna rok ak ti do roka nezavolaju tak miesto neni
@tana999888 mne vrátili všetky papiere, keď mi volali, že nie je miesto a povedal som, že do BB sa sťahovať za prácou nebudem tak mi všetko vrátili a povedali, že keď budem chcieť inokedy musím ísť zase od začiatku prihláška, telesná ….
@tana999888 mne vrátili všetky papiere, keď mi volali, že nie je miesto a povedal som, že do BB sa sťahovať za prácou nebudem tak mi všetko vrátili a povedali, že keď budem chcieť inokedy musím ísť zase od začiatku prihláška, telesná ….
@kuriatko67 ze nie su miesta?miest je vsade,az prilis vela volnych…
@kuriatko67 ze nie su miesta?miest je vsade,az prilis vela volnych…
@ibajaanikiny ta čo ti poviem ja som chcel ísť k psovodom a tam že vraj neboli a mám info, že veľa ľudí teraz šlo do dôchodku tak som si znova dal žiadosť
tak jasne ze k psovodom ta nezoberu ked si nahodny clovek, tam sa musis vypracovat.
Kameň urazu bol najdeny
Kameň urazu bol najdeny
@tana999888 mňa vzali, keďže mám so psami xy skúsenosti a výsledky v športovej kynológii, ale do Banskej Bystrici a tam som povedal, že sa sťahovať nebudem a v Košiciach a okoli nemali voľne miesta
@magic08 neviete ako to je, ak som si dala prihlášku na policajnú akadémiu a čaká ma už len vedomostný test.... v prípade, že sa na školu nedostanem, platia mi fyzické testy, psychotesty a lekárska prehliadka pre vstup do PZ a môžem si robiť dôstojnícku školu alebo musím všetko absolvovať znova? Ďakujem.
@magic08 neviete ako to je, ak som si dala prihlášku na policajnú akadémiu a čaká ma už len vedomostný test.... v prípade, že sa na školu nedostanem, platia mi fyzické testy, psychotesty a lekárska prehliadka pre vstup do PZ a môžem si robiť dôstojnícku školu alebo musím všetko absolvovať znova? Ďakujem.
@koalka1609 toto netusim, skus sa na to opytat priamo na skole

@kuriatko67 pridám sa. Tiež ma to zaujíma