icon

Prikladá zamestnávateľ dôraz na spoľahlivú dochádzku?

1. aug 2025

Ahojte. Niekedy sa tak zamýšľam nad tým, či si vôbec zamestnávateľ všíma, že niektorý zamestnanec má PNky, OČRky, často home office lebo deti, alebo musel odísť z práce lebo sa necítil dobre... A či vidí toho, ktorý má pravidelnú, spoľahlivú dochádzku, nebýva chorý, môže chodiť do kancelárie a makať.

Prosím prosím povedzte mi, že to nie je niečo čo sa len tak prehliada...

Strana
z3
autor
2. aug 2025

Ďakujem všetkým za reakcie 🙂 šéfke som to určite nechcela nijakým spôsobom hovoriť, to ozaj nie... A teda budem sa zameriavať na svoju robotu a výkony, na tom záleží najviac. Pekný deň

anonym_8490ae
2. aug 2025
@anonym_autor

@melanta neviem si pomôcť a tiež si hovorím že to nie je môj problém a netýka sa ma to.. asi PMS..

@anonym_autor Bud rada, ze mas dobru imunitu, nemas zdravotne probemy a nemas deti, ktore by boli casto chore ci starnucich rodicov, s ktorymi treba chodit po lekaroch.
Ja som vdacna mojmu zamestnavatelovi, podotykam novemu, ze prezil moje caste PN a obcasne ocr, ked mi deti nastupili do skolky a ja som schytala vsetko v omnoho horsej forme, nez mali oni, a mojej mame, ze kopec chorob u deti vykryla ona, aby sme my s muzom nemuseli cerpat ocr.. Trvalo to cca 2 roky, potom to uz bolo v pohode.
A si nevies predstavit, kolko prachov som kvoli tomu stratila.. Teraz su deti o dost vacsie, je moznost homofficu, tak ak treba, to riesim tak aj v pripade mojej choroby, ak je to nejaka s lahkym priebehom, ze som ako-tak schopna pracovať.
U nas je tlak na vykon, asi ako vsade uz a teda aj u nas byva vela ludi chorych ci na ocr, ale na toto sa tak nepozera, ako skor na to, ci si, ked je ten človek v praci ( vratane homofficu), svoju praco vykonáva tak, ako ma, ci plni plany..

Strana
z3