icon

Príplatky za prácu v chlade v Kauflande

katkasofi
7. jún 2025

Ahojte dievčatá. Je tu niekto, kto pracuje v Kauflande na pultoch? Dostávajú sa príplatky aj za prácu v chlade? Ak áno, ráta sa tam celá pracovná doba alebo len niekoľko hodín? A aké sú za to príplatky? Ďakujem za odpoveď

slavomira236
7. jún 2025

@katkasofi ja ked som pracovala v tescu ale davno ziadne taketo priplatky sme nemali..neviem ako je to teraz

vanilkovazmrzka
7. jún 2025

V lete to mas skor ako benefit, nie? 😃

tiika
7. jún 2025

@katkasofi príplatky sa dostávajú za prácu, až keď je to riziková praca zaradená do 3.kategórie. Každá firma by mala mat zoznam prac.pozícii zamestnancov a v tom určené rizika, ktoré na zamestnanca pôsobia. Môžeš sa opýtať na personálnom, prip. si pozrieť dokumenty ako Prevádzkový poriadok.

23petka
24. jún 2025

@katkasofi ano majú aj príplatky za prácu v chlade,to viem naisto,ale neviem viac k tomu

zuzubb007
24. jún 2025

Ja nepochopím raz načo chladia celý Kaufland, vždy sa neskutočne vytočím, keď ide človek v lete na jogurty tak aby si obliekol bundu, celkové je tam zima pri pokladni sedia vo vestach a von 40 stupňov nechápem tej logike

doda3103
1. nov 2025

@katkasofi či na pultoch neviem ale ja pracujem na mrazenom a mám len tretinu hodín zaplatenú ako stazene

zuzanna33
1. nov 2025

Pracovala som v Tescu mala som na starosť chladničky a žiadne príplatky som nemala len lepšie oblečenie ale na zdraví si to nechalo svoju daň