Privyrobenie na materskej
Caute, je tu nejaka mamicka co si privyraba na materskej? Date mi nejake typy? Predpokladam ze je velky zaujem o takuto pracu z domu,...kazde euro dobre padne. Dakujem
@natalia_r ja som ľudská až až, len všetko má svoje hranice. Mňa neprestane udivovať, že čím viac možností doba ponúka, tým sú ľudia lenivejší a neschopnejší. Som žena na materskej a ponúknite - sebaprezentácia hodná niekoho so 4 triedami ľudovej a odpracovanými 0 rokmi. No a nakoniec ani nie si na materskej ale na rodičáku a všetci nech hádajú, čo by si asi mohla vedieť... Pritom máš vyštudovaný atraktívny odbor, zrejme aj nejakú prax v ňom, len ti chýba asi sebavedomie alebo ja neviem, niečo, čo by ti pomohlo predať svoje schopnosti, keď to zabiješ dopytom na skladanie pier 😕
@martinkatinka ano, viem ze toto moznost, ale ako hovorim - mne ako neznamej zene na materskej neda nikto z projektu robit nic a uz vobec nie homeoffice. Hlavne v profesii kde deadline je posvatny. Portfolio tiez nemam poriadne, kedze vsetko som robila na zivost pod hmavickou idej firmy, ktora ma vlastnicke pravo na vsetky moje projeky, a to je jedno...proste som fakt chcela nieco drobne male, pokojne za 50-100 e mesacne. Ale ako vidim s tymto tu nepochodim...
No nic, nieco vymyslim, dakujem pekne vsetkym za odpovede a pomoc (teda za normalne odpovede) Pekny den

@natalia_r ako architekt mas uplne ine moznosti privyrobenia si popri praci. Trosku sa poobzeraj, opras pocitacove znalosti, sprav si poriadny zivotopis a chod sa pytat na moznosti priamo do firiem.