Privyrobenie si na instagrame - fotenie jedla
Ahojte.Som mamička na MD.Veľmi mi ide varenie a možno by som si chcela privyrobiť na instagrame.Chcela by som si fotit jedla,možno aj drobcove príkrmy,pridavať recepty atď.Žiadne zarabanie na tvaričke môjho drobčeka,reklamy na oblečenie atď. Bolo by to zamerané len na stravu,varenie,jedlo,príkrmy,recepty,inšpiracie na detske jedla.Myslite, že by sa to dalo dajak rozbehnúť? Máte niekto skúsenosť? Ako by sa to dalo? Predsa len na MD je každe euro k dobru a cítila by som sa lepšie keby som do rodiny prispela aj ja viac.A to, že nepracujem ma trochu aj deptá. Nie som žiadna karieristka a na môjho muža sa nemôźem sťažovať.Nežijeme od výplaty k výplate,ale predsa len skromne.No keď som chodila do práce,tak som mala lepší pocit.Ísť do normálnej práce neplánujem.Drobčeka chcem vychovať v prítomnosti mňa.Nie ho odstrčiť k starým rodičom alebo do jaslí.Ďakujem za Vaše odpovede♥️
Toto je hneď prvá vec, ktorú musíš zmeniť keď chces existovať. Vážiť si každého a slušne sa vyjadrovať aj keď to napíše možno menej príjemný komentár.
A nie hneď,, teším sa jak vám vytriem zrak ".
To nie je dobrý marketing.
Ahoj, skus tocit videa na tik toku a strihaj ich ich v apke Capcut - zadarmo apka, tik tok si myslim je lepsia platforma ako ig, lebo video tvoje sharuje na tik toku a nemusis nikoho ziadat o priadanie do priatelov aby videl niekto tvoj obsah. Ale mozes tvorit aj obsah na ig ale viac sa sustred na tiktok. A urcite to pojde, je to super napad. 😊 do pol roka isto ziskas nejaku spolupracu. 💪 drzim prsty

Bez urazky, nechce sa ti pracovat a len by si doma zadok vyvalovala a myslis si, ze za tvoje recepty “pre drobceka” ti bude niekto platit. Velmi realne to bude tak, ze na internete strávis hodiny a hodiny a zarobis velku nulu. Casom z teba muza slak trafi. Bolo ti dobre poradene, ak teda nic nevies a nemas ziadne ambicie, len teda ti “ide varenie” tak za ten cas, co budes kysnut za PC a snazit sa zarobit na receptoch pre drobceka, by si mohla nejake eura zarobit napriklad upratovaním kancelarii alebo domacnosti. O takuto pracu zaujem vzdy bude, lebo je vela bohatých ludi, ktori na upratovanie nemaju cas a radi daju napriklad 200 euro mesacne nejakej mamičke na RD za to, ze denne uprace napriklad 10 kancelarii, co je tak praca na hodinu denne. A prijem isty. Co na instagrame pri tom mnozstve casu, co tam stravis nemas sancu zarobit nikdy. Musela by si mat extra wow napad, co pri tvojich obmedzených financiách (pises, ze zijeme skromne) nemas sancu. Ale ved vyskusaj “vytriet zrak” varením pre drobceka, radsej si daj dve facky a zobud sa zo sna.