Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
@miroslava44 a ako si mam vytrvorit ten učet prosim
@miroslava44 jaj už vidim,dakujem 🙂
Chcem sa spytat.ked mam uz tych 350€ nazbieranych a chcem dat vyplatit tak tam ke kolonka kontonnumer. Do tej kolonky mam dat co? Paypal mam len este potrebujem z vypisu to stvorcislie na potvrdenie.
Neviem. Ja som nezdavala, resp. mi nechcelo zobrat cislo karty. tak som to vytvorila bez. Ved ja platit nechcem a ja som tiez nevedela, co tam zadat do toho konto nummber. Nakoniec som tam dala to ID uctu. Tym snad nic nepokazim. Tak uvidim, ci pride nieco
cislo uctu sa tam dava uz to konecne pochopte!!!!!
@danielka228 a uz vam prisli peniaze, ze to viete? Lebo ja ked som tam dala c.u. s lomitkom, tak jedna nula zmizla a bez lomitka sa mi to zda cudne. Ci sa davva c.u. bez banky?
@miroslava44 samozrejme bez lomitka. Lomita maju len slovenske ucty, nemecke nie. Najlepsie je IBAN.
vase slovenske cislo uctu tam musíte dat co ste ako male ved vam to nevyplatia cislo uctu tak si to zapametajte!!!!!!! 😝
@danielka228 velmi sa mýlite treba tam dat pay pal účet a ten zadávate v tvare emailu na ktoro mate pay pal registrovaný
je to možne,každý kto pay pal používa vie že ked si niekto vypýtaoay oal treba mu poslat mail na ktorý je pay pal registrovaný ...
no este raz mi to vysvetlite co tam mam dat?????
@danielka228 ak máte na platobnej alebo kreditnej karte pay pal, čiže ju máte zaregistrovanú na paypyl.com ten email na ktorý ste kartu registrovali tam treba zadať, pay pal je tzv. internetová penaženka, vám tam prídu oeiažky ajk niekto pošle a vy si ich potom z ay pal presuniete na učet, aby ste s nimi mohli disponovať...
Ahojte baby kde si viem založiť ten paypal ? v mojej bankde či dke ? ja som stoho jelen totálny :(
@gebinqa33 no predsa na paypal webke. www.paypal.com 😉
tak este raz sa pýtam co si tam mam dat???
inak baby, mna to nejak nezaujima, po prve nemam cas na pozeranie videi a odpovedanie na nejake otazky a po druhe zrabam prachy realne a poctivou pracou.
Ale trosku som sa zacitala na nemeckych strankach. Takze nerobte si iluzie, vsetko je fake. Pokial nema webka impresum je to podvod. Niekto sa do toho obul a zistil, ze stranka je zaregistrovana niekde v Rusku, Tiez skusenosti ludi ukazali (clanky z 2013 a 2014), ze nik nedostal prachy vyplatene.
Takze fazit: zbytocne zabity cas, radsej citajte nieco ine a hladajte poctivu robotu na riadnu zmluvu, kde ste chranene zakonom.
@danielka228 nie
ale ved vyplacaju jedna to uz robí rok a su dalsí co to robia tak neoblbujte ludí ked vyplacaju tak vyplacaju 😝
@danielka228 no ktove kto oblbuje. ja referujem len co som sa prave docitala.
a preco su ludia ktorých vyplatili mi povedzte????hmmm
@danielka228 ja yb som chcela vidiet ten dokaz vyplatenia. To zatial nik nedal. Nejaky screenshot z internetbankingu atd.
no vy ste moc mudra tak ja si to zistím dobre a uvidíme???
@danielka228 ja nie som "moc mudra", ja by som len rada videla dokazy vyplatenia. Ten co sa tym ohana, ako dostal hned vyplatychch 350 €, tak nema co skryvat.
Ved si natiahni tu stranku. Tam chyba vsetko. impresum ziadne, majitel stranky nula bodov, ked kliknes na "o firme" nic sa ti neukaze, kontakt len formular. Ziadna adresa, ziadne data registracie firmy.
Cize pre mna ako pravnicku specializovanu na ITckarske pravne veci, totalne neseriozne. tiez, ked kliknes na "registrovat" musis zaskrtnut, ze suhlasis s podmienkami. Ale podmienky (AGBs po nemecky) sa nedaju nikde najst. Tiez ochrana udajov. Len, ze suhlasis ale nic k tomu.
@danielka228 a este nieco, neviem ako to funguje na SK ale tu mame v IT skusenosti, ze ked ma stranka vela chyb (pravopisnych atd.) tak to svedci o neserioznosti. Kazdy seriozny majitel si na toto dava velky pozor. Tie gramaticke a pravopisne chyby mi skoro oko vyklali.
vies co nebudem sa tu stebou bavit mna ked vyplatia tak ti osoobne donesie peniaze dobre???,toto su iba reci lebo si to neskusila a zavidís tým ktorým im to vyplatili tak ze teraz mi pisala jedna ze jej vyplatili a odfotí to dobre????
@danielka228 aaaha, nemas uz argumenty a dokazy uuz vobec nie, tak ides na to takto? Agresivne, typicka slovensky "zavidis". A co mam akoze zavidiet? Stupidne klikanie a pozeranie este stupidnejsich reklam? Ja mam pracu, ktora ma bavi a za ktoru som nadpriemerne ohodnotena. A viem, preco to robim.
Neviem, preco nevies akceptovat iny nazor. ved si precitaj diskusie na zahranicnych webkach. A taktiez hovorim z vlastnych skusenosti a vedomosti z IT branche. Homepages bez konkretnych dat a informacii o firme je zavadzanie a fake ako hrom.
Takze cakam, za kolko rokov sa ozves a hodis sem screenshot tvojho bankoveho konta 😕
@helka107 my name tri a dalsie je na ceste. A v pohode.
A co myslis, pofidernymi fakemi nieco zarobis?
A nechcem byt hnusna, ale ked mate malo, tak si mala ist po prvom najskor robit a potom mat dalsie. A nie byt doma 5-6 rokov a nariekat ako sa neda z 200 e vyzit. No neda sa. Ale ked to mam vyskusane pri jednom dietati, ze sa neda, tak dieta do jasiel-skolky a ja idem do prace.
A inak, nezijete z dvesto e, ved mas muza, ci nie? Ked vas ten neuzivi, tak nemalo byt dalsie dieta.
Myslis, ze z takychto stranok zarobis?

@dasa_pastorkova2http://www.chelemendik.sk/Ako_si_zalozit_konto_na_PayP...