Qumfrage - skúsenosti
Ahojte, robite niekto s Qumfrage, ake mate skusenosti, je to ok? Vyplacaju? dakujem
@domculi uz vas vyplatili?
@danielka228 ešte nie, majú vyplácať ževraj na konci mesiaca toho 27 takže uvidime čo je na tom pravdy :D
ja som dala čislo účtu bez lomitka
@danielka228 aby som to konstruktivne zhodnotil a dal vediet ludom ci vyplatia alebo nie ale ved tebe staci ze si to pocula z niekade a histericky vypisujes ze vyplacaju
preco by nemali ked to druhý robia a ich vyplacaju
@domculi už vas vyplatili
Musim povedat ze johnyk to vystihol....hystericky tu obhajujete nieco co ste len ooculi...zamyslite sa sama nemate peniaze na ucte a povedal vam to ten clovek ktory vas tam chcel len registrovat....ale nieee oni platia a my vsetci tu robime len chyby
@delila458120 ked si to myslite vasa chyba ak ma vyplatia tak uz sem nic nenapisem a necham si to pre seba ako vy
@danielka228 keby ma vyplatili tak to sem asi napíšem nie? a ak by ste pozorne čitali tak som napisala že vyplacaju okolo toho 27 na konci mesiaca a môj kalendár ukazuje že je 14.4 nerobte okolo toho vedu.
@domculi už vas vyplatili???
@domculi nereaguj na nu je to nejaka pubertiacka....
@johnyk2222 Bohužiaľ, je to matka 😖
@qsookie neverim pokial neuvidim 😀 😀 😀
27,4 mi to ma asi dojst ja sa vam ozvem ci to prislo alebo nie
16,3 som ziadala a dala som tam cislo uctu a kod banky bez jednej nuly
žiadny system nebude vediet rozpoznať banku ked nie je uplny kod ak by chceli poslat peniaze
mne to tam vošlo, cele je to zle ja už ani nedufam
co to tu zas riesite vy co ste na hlavu padnute??????ved som vam už hovorila že vyplacaju tak co to stale riesite vy neveriaci tomasi asi nebudem cudovat ked vam nic nepríde ved neviete s nicím robit hambite sa a už to nerieste
@johnyk2222 ty už prosím ta chod radsej naspet dos koly a nestaraj sa
@danielka228 my nie sme na hlavu padnute no neexistuje ziaden dokaz ze peniazky niekomu vyplatili a vam nevyplatia tiez moc sa na tie peniazky nespoluehajte a nerozculujte sa zbytocne su z toho vrasky 🙂
@helka107 no ja sa nerožčulujem len to bude sranda ked mne vyplatia to sa mi bude smiat ked druhým vyplatili preco mne by nevyplatili ved to iste stale tu rozoberate neni dokaz ale ludia boli vyplatený lebo je dnes demokracia a nik vam neda dokaz neni to jeho povynost ani moja ked ma vyplatia že to bude fakt dobre mali by ste si inde hladat robotu a ine stranky su a lespie ked tomu neveríte na co to potom ste robili ved este nepresiel mesiac
@danielka228 narazila som na túto tému len náhodou a nakukla som, že čo to vlastne je, - a veľmi by ma zaujímalo, že ako by zo zahraničia mohli poslať platbu na číslo účtu, ktoré nie je v tvare IBAN, veď to je blbosť, nehovoriac o tom, že potrebuješ presné meno, adresu, BIC... to len tak na okraj, inak s tou stránkou nemám nič spoločné, ale ty tu stále vypisuješ, že číslo účtu bez lomítka a v iBAN predsa ani lomítka nie sú
@andruska80 ja tu nic nevypisujem to oni stale tu davaju a stažuju sa že im ani peniaze neposlu ja som dala uplne nieco ine a to si necham pre seba lebo ma tu každý uraža

@johnyk2222 a na co to robís ked si povedal ze je to podvodM????