Reakcia na pracovnú ponuku
Baby, do akej doby od poslania CV sa Vam ludia ozvali z HR oddelenia, ze Vas pozyvaju na pohovor? Co este pripadne mozem urobit, aby ma aspon zavolali, lebo posielam hromadne CV a zatial nic. Ani 1 pohovor. Som celkom zufala :(
@pribinak nevies ani do kolkych dni mam cakat?
To je asi velmi individualne.. mne sa napr. raz ozvali hned na druhy den, manzelovi v inej firme po 4 mesiacoch. Zalezi asi od toho, ako velmi im dane miesto suri, ako casto spracuvavaju zivotopisy a pod.
A nepíšu že kedy potrebujú aby bol nástup.
@diewcatqoo aha, lebo zvacsa reagujem na ponuku ihned a jul. Tak neviem, preto sa pytam, aby som vedela kde robim chybu.
Je to rôzne, niekde personalisti volajú priebežne ako chodia CV, niekde nazbierajú CV a až potom robia selekciu a začnú obvolávať. V takom prípade je to potom tiež rôzne, niekde zbierajú CV týždeň, niekde tri. Niekde zo CV vyberú pár ľudí a ak medzi nimi nenájdu, tak sa vracajú k CV, ktoré došli na začiatku a volajú z nich. V takom prípade ťa kľudne môžu zavolať aj po mesiaci. A čo sa týka toho, že posielaš veľa CV a nič, záleží ako máš CV napísané. Fakt sú ľudia, ktorých CV je také, že proste sa odloží, lebo nezaujme, hoci môže ísť o človeka skvelého na danú pozíciu. Taktiež nie je na škodu CV občas aj upravovať, aby si v ňom zvýraznila práve to, čo daný zamestnávateľ hľadá a do úzadia dala to, čo by mohlo odrádzať.
@3petka ihned pripadne jul 🤔
Baby a je mozne najst niekoho kto mi cv pozrie? Za poplatok? Pripadne niekto kto sa tomu venuje?
No, ono je to niekedy frustrujúce. Ja keď som hľadala prácu, reálne sa mi ozvali 2 z 10 životopisov.
@hipuska je to frustrujuce. Hladam, hladam, preto sa aj tu pytam.
Ja som reagovala asi na 50 ponuk,ozvali sa mi asi desiati.Niektoré sa mne potom nezdali ,realne som bola na 4 pohovoroch ,zobrali ma všade.Vybrala som si,čo sa mne najviac pozdávalo.Prácu som si hľadala asi tri mesiace,a to som mala už 50 rokov a prácu som si hľadala druhýkrát v živote.Treba sa ozbrojiť trpezlivosťou určite si nájdeš prácu.Držím palce☺
Kludne mi ho posli, pozriem ti ho zadarmo. Robila som v personalke.
napis na instagrame pani @pohovorbezstresu pripravuje na pohovori. nemam ju vyskusanu, len som si ju odlozila ze raz ked pojdem do roboty skusim ju ;)
@zuzahajdulka vazne? Idem ho poslat teda🙂
@kormino velmi dakujem za povzbudenie 🙂 vazim si to
@lija22 dakujem, idem pozriet
mne sa bezne ozyvali po mesiaci...
Ja som nasla taketo: https://ajtyvit.sk/podujatia/ako-zahviezdit-na-...
Ja tiež robím pohovory, pozývam podľa potreby, niekedy hneď, niekedy do týždňa, po dohode s adeptom. Cv som videla už viac než dosť a každé jedno mám vždy chuť im cele prerobiť 🙈
@lesana25 dobre, tak uved, kde su najcastejsie chyby...lebo podla mna nie je normalne, ze normalny clovek, sikovny sa nedostane nikam🙈 a teda nemam fakt pocit, ze som neschopna🙄
Asi to chce hlavne klud, pozri si aj na webe na nejakych strankach ci mas CV dobre napisane a uz len cakat, inak si myslim ze firmy sa zvyknu do toho tyzdna ozyvat.
@zuzahajdulka ahoj, ako sa tam robí? počula som, že je to stresujúca práca
@ursula22 ahoj, asi zavisi od konkretnej firmy. Ja som to ako stresujuce nepocitovala, naopak, bolo to velmi zaujimave. Samozrejme sa muselo produkovat vela, rychlo a kvalitne. Asi je rozdiel aj v type personaliek - tie, ktore robia nizsie pracovne pozicie (robotnici v tovarni, upratovacky, predavacky, velkosklady, atd.), musia ludovo povedane produkovat vela drobnych minci. To je asi menej prijemne - aspon z mojho pohladu. Ja som robila v personalke pre managerske pozicie, cize tam islo o top ludi, top klientov, kulturnejsia komunikacia, atd. Ale neda sa pausalizovat.

Je tu @melanta, nechaj si skontrolovať CV. Ona sa špecializuje na HR.