icon

Reakcia na pracovnú ponuku

8. jún 2022

Baby, do akej doby od poslania CV sa Vam ludia ozvali z HR oddelenia, ze Vas pozyvaju na pohovor? Co este pripadne mozem urobit, aby ma aspon zavolali, lebo posielam hromadne CV a zatial nic. Ani 1 pohovor. Som celkom zufala :(

pribinak
8. jún 2022

Je tu @melanta, nechaj si skontrolovať CV. Ona sa špecializuje na HR.

autor
8. jún 2022

@pribinak nevies ani do kolkych dni mam cakat?

diewcatqoo
8. jún 2022

To je asi velmi individualne.. mne sa napr. raz ozvali hned na druhy den, manzelovi v inej firme po 4 mesiacoch. Zalezi asi od toho, ako velmi im dane miesto suri, ako casto spracuvavaju zivotopisy a pod.

3petka
8. jún 2022

A nepíšu že kedy potrebujú aby bol nástup.

autor
8. jún 2022

@diewcatqoo aha, lebo zvacsa reagujem na ponuku ihned a jul. Tak neviem, preto sa pytam, aby som vedela kde robim chybu.

melanta
8. jún 2022

Je to rôzne, niekde personalisti volajú priebežne ako chodia CV, niekde nazbierajú CV a až potom robia selekciu a začnú obvolávať. V takom prípade je to potom tiež rôzne, niekde zbierajú CV týždeň, niekde tri. Niekde zo CV vyberú pár ľudí a ak medzi nimi nenájdu, tak sa vracajú k CV, ktoré došli na začiatku a volajú z nich. V takom prípade ťa kľudne môžu zavolať aj po mesiaci. A čo sa týka toho, že posielaš veľa CV a nič, záleží ako máš CV napísané. Fakt sú ľudia, ktorých CV je také, že proste sa odloží, lebo nezaujme, hoci môže ísť o človeka skvelého na danú pozíciu. Taktiež nie je na škodu CV občas aj upravovať, aby si v ňom zvýraznila práve to, čo daný zamestnávateľ hľadá a do úzadia dala to, čo by mohlo odrádzať.

autor
8. jún 2022

@3petka ihned pripadne jul 🤔

autor
8. jún 2022

Baby a je mozne najst niekoho kto mi cv pozrie? Za poplatok? Pripadne niekto kto sa tomu venuje?

hipuska
8. jún 2022

No, ono je to niekedy frustrujúce. Ja keď som hľadala prácu, reálne sa mi ozvali 2 z 10 životopisov.

autor
8. jún 2022

@hipuska je to frustrujuce. Hladam, hladam, preto sa aj tu pytam.

kormino
8. jún 2022

Ja som reagovala asi na 50 ponuk,ozvali sa mi asi desiati.Niektoré sa mne potom nezdali ,realne som bola na 4 pohovoroch ,zobrali ma všade.Vybrala som si,čo sa mne najviac pozdávalo.Prácu som si hľadala asi tri mesiace,a to som mala už 50 rokov a prácu som si hľadala druhýkrát v živote.Treba sa ozbrojiť trpezlivosťou určite si nájdeš prácu.Držím palce☺

zuzahajdulka
8. jún 2022

Kludne mi ho posli, pozriem ti ho zadarmo. Robila som v personalke.

lija22
8. jún 2022

napis na instagrame pani @pohovorbezstresu pripravuje na pohovori. nemam ju vyskusanu, len som si ju odlozila ze raz ked pojdem do roboty skusim ju ;)

autor
8. jún 2022

@zuzahajdulka vazne? Idem ho poslat teda🙂

autor
8. jún 2022

@kormino velmi dakujem za povzbudenie 🙂 vazim si to

autor
8. jún 2022

@lija22 dakujem, idem pozriet

missviolet
8. jún 2022

mne sa bezne ozyvali po mesiaci...

lesana25
8. jún 2022

Ja tiež robím pohovory, pozývam podľa potreby, niekedy hneď, niekedy do týždňa, po dohode s adeptom. Cv som videla už viac než dosť a každé jedno mám vždy chuť im cele prerobiť 🙈

ursula22
8. jún 2022

@lesana25 ahoj môžem ti napísať súkromnú správu?

lesana25
8. jún 2022
autor
8. jún 2022

@lesana25 dobre, tak uved, kde su najcastejsie chyby...lebo podla mna nie je normalne, ze normalny clovek, sikovny sa nedostane nikam🙈 a teda nemam fakt pocit, ze som neschopna🙄

zlomika
9. jún 2022

Asi to chce hlavne klud, pozri si aj na webe na nejakych strankach ci mas CV dobre napisane a uz len cakat, inak si myslim ze firmy sa zvyknu do toho tyzdna ozyvat.

ursula22
9. jún 2022

@zuzahajdulka ahoj, ako sa tam robí? počula som, že je to stresujúca práca

zuzahajdulka
9. jún 2022

@ursula22 ahoj, asi zavisi od konkretnej firmy. Ja som to ako stresujuce nepocitovala, naopak, bolo to velmi zaujimave. Samozrejme sa muselo produkovat vela, rychlo a kvalitne. Asi je rozdiel aj v type personaliek - tie, ktore robia nizsie pracovne pozicie (robotnici v tovarni, upratovacky, predavacky, velkosklady, atd.), musia ludovo povedane produkovat vela drobnych minci. To je asi menej prijemne - aspon z mojho pohladu. Ja som robila v personalke pre managerske pozicie, cize tam islo o top ludi, top klientov, kulturnejsia komunikacia, atd. Ale neda sa pausalizovat.