icon

Reakcie na prácu tantra masérky

jednorozec555
17. aug 2025

Ahojte,
Ako by ste reagovali keby Vaše dcéry prídu za Vami s tým, že pracujú ako tantra masérka?
Mám 18 rokov a od septembra idem pracovať ako tantra masérka. Chcem vedieť ako by ste na to reagovali vy kebyže Vám vaše dcéry povedia niečo takéto. Nech viem na čo sa mám doma pripraviť.
Ďakujem

Strana
z2
iva120793
20. aug 2025
@anonym_6b58cb

@anonym_b6f94d Hlavne, že ty vieš...čo je to sanskirt? Také niečo ani neexistuje...Masérka 😂😂

@anonym_6b58cb prepac ale si naozaj blby, stiahni si ChatGPT, bude to tvoj mozog. Maserka niesom ale venujem sa tejto filozofii a zivotnemu stylu, navstevujem rozbe seminare v Europe a buduci rok idem do Indie. Bohuzial kedze si rozumovo inde, opytala som sa za teba ChatGPT co to teda ta tantra je a z akeho jazyka pochadza a aby si teda videl, ze ten sanskrt existuje a pouziva sa dodnes posielam screeny. Namaste 🌟, mier s tebou.

anonym_b6f94d
20. aug 2025
@klotildabazarik

@jednorozec555 ziadna " tantra maserka" neexistuje je to sexualna pracovníčka

Ak je to seriozny podnik, ziadne sexualne sluzby sa tam nekonaju. Na Slovensku och par existuje, navstevujem pravidelne jeden v Ziline a bola som v jednom v Nitre. V Nemecku kde pracujem to je ovela striktnejsie a tam si nedovolia skryvat eroticke sluzby za tantra masazne studia. Nemci su v tomto inde a povedala by som, ze uvedomelejsi. Dokonca to tam robia aj muzi (pristahovalci z Indie).

iva120793
20. aug 2025
@denkabemommy

@iva120793 ale však ja veľmi dobre viem o čom je tantra masáž, lenže na to tí ľudia majú aj nejakú prax a vzdelanie, určite to nerobí 18r osoba, ktorá nemá poriadne ani doštudovanú školu bohvie akého odboru 🙈. Presne preto je jasné, do ktorej skupiny tantristov sa autorka dostane 🙂.

@denkabemommy ano to je fakt, mas pravdu, ak niekde ponukaju 20 r dievcata ako tantra maserky, maju ich nahe foto alebo foto v spodnom pradle, ocividne sa jedna o nieco co okolo tantry ani nechodilo. Certifikacie tantrickych masazi su podmienene praxou a ziskat ich trva niekolko rokov.

anonym_b6f94d
20. aug 2025
@alica110

Radsej si urob maserky kurz a chod robit normalnu maserku.

@alica110 ak sa jedna o skutocnu tantra maserku, ten kurz ma pripadne ine vzdelanie napr zdravotnicke, tantra je uz len o certifikacii a skoleniach spojenych s praxou

denkabemommy
20. aug 2025
@iva120793

@denkabemommy ano to je fakt, mas pravdu, ak niekde ponukaju 20 r dievcata ako tantra maserky, maju ich nahe foto alebo foto v spodnom pradle, ocividne sa jedna o nieco co okolo tantry ani nechodilo. Certifikacie tantrickych masazi su podmienene praxou a ziskat ich trva niekolko rokov.

@iva120793 teší ma, že sme sa pochopili 🙂

anonym_b6f94d
20. aug 2025
@tenerifka

Tak je to maskovana prostitucia, to ti je dufam jasne..... Ty co by si povedala svojej dcere? Potlapkala po pleci a povedala, ze si na ñu hrda? Aky je rozdiel odbavovat chlapa v salone a na vypadovke?

@tenerifka tantra nie je prostitucia ale filozofia, kedy to konecne pochopite ludia? Ked chodim na masaze, rozpravam sa so svojou tantrickou terapeutkou o vselicom, meditujem, zijem podla tejto filozofie som prostitutka ? 🤦Dievca sice ocividne ide do podniku kde ich zastieraci manever je tantra masaze ale okolo tantry to ani nechodilo. V 90rokoch tu vznikli vselijake podniky a odvtedy to ostalo. Je to ako keby niekto tvrdil ze zem je plocha a davova psychoza urobi svoje a vsetci tomu uverime 🙉

iva120793
20. aug 2025
@denkabemommy

@iva120793 teší ma, že sme sa pochopili 🙂

@denkabemommy ano len ma proste stve, ze ludia vobec o tom nic nevedia a pisu hluposti, ja sa tomu venujem niekolko rokov tejto filozofii, raz za mesiac idem na masaz ( skutocnu tantricku masaz kde sa masiruju aj intimne partie) nakolko tantricka masaz je tzv holisticka, ale nema to nic spolocne s uspokojenim, proste je to sucastou tejto filozofie a patri to k tomu. Je to podobne nabozenstvu ale nie je to nabozenstvo. Ved niekto veri v Alaha a niekto v Budhu. Tantra je tiez nejaky filozoficky smer.

denkabemommy
20. aug 2025
@iva120793

@denkabemommy ano len ma proste stve, ze ludia vobec o tom nic nevedia a pisu hluposti, ja sa tomu venujem niekolko rokov tejto filozofii, raz za mesiac idem na masaz ( skutocnu tantricku masaz kde sa masiruju aj intimne partie) nakolko tantricka masaz je tzv holisticka, ale nema to nic spolocne s uspokojenim, proste je to sucastou tejto filozofie a patri to k tomu. Je to podobne nabozenstvu ale nie je to nabozenstvo. Ved niekto veri v Alaha a niekto v Budhu. Tantra je tiez nejaky filozoficky smer.

@iva120793 myslím, že veľmi veľa ľudí vie o čom to je. V príspevku však je jasne uvedené, že má 18r a sľúbené veľké peniaze za takúto “brigádu” 🙂 preto sa k tomu tak aj vyjadrili.

tenerifka
20. aug 2025
@anonym_b6f94d

@tenerifka tantra nie je prostitucia ale filozofia, kedy to konecne pochopite ludia? Ked chodim na masaze, rozpravam sa so svojou tantrickou terapeutkou o vselicom, meditujem, zijem podla tejto filozofie som prostitutka ? 🤦Dievca sice ocividne ide do podniku kde ich zastieraci manever je tantra masaze ale okolo tantry to ani nechodilo. V 90rokoch tu vznikli vselijake podniky a odvtedy to ostalo. Je to ako keby niekto tvrdil ze zem je plocha a davova psychoza urobi svoje a vsetci tomu uverime 🙉

@anonym_b6f94d velmi dobre vieme, co je ozajstna tantra, ale taku na Sk nezazijes, teda najma ak si muz. Ty si myslis, ze priemerny muz bude platit za nejsku meditaciu?

anonym_6b58cb
21. aug 2025
@iva120793

@anonym_6b58cb prepac ale si naozaj blby, stiahni si ChatGPT, bude to tvoj mozog. Maserka niesom ale venujem sa tejto filozofii a zivotnemu stylu, navstevujem rozbe seminare v Europe a buduci rok idem do Indie. Bohuzial kedze si rozumovo inde, opytala som sa za teba ChatGPT co to teda ta tantra je a z akeho jazyka pochadza a aby si teda videl, ze ten sanskrt existuje a pouziva sa dodnes posielam screeny. Namaste 🌟, mier s tebou.

@iva120793 Mne to sťahovať nemusíš, keď si taká namakaná a navštevuješ semináre, tak ma zarazilo, že ten tvoj sanskrit nevieš viackrát ani správne napísať..a trvám na svojom..SANSKIRT neexistuje...

iva120793
22. aug 2025
@anonym_6b58cb

@iva120793 Mne to sťahovať nemusíš, keď si taká namakaná a navštevuješ semináre, tak ma zarazilo, že ten tvoj sanskrit nevieš viackrát ani správne napísať..a trvám na svojom..SANSKIRT neexistuje...

@anonym_6b58cb trvaj si na čom chceš, pre mňa za mňa si ži v bubline a ver tomu že zem je plochá, je mi to jedno

anonym_b6f94d
22. aug 2025
@tenerifka

@anonym_b6f94d velmi dobre vieme, co je ozajstna tantra, ale taku na Sk nezazijes, teda najma ak si muz. Ty si myslis, ze priemerny muz bude platit za nejsku meditaciu?

@tenerifka prave preto tam asi priemerní muži nechodia, lebo úprimne si povedzme, 200€ za masáž pre priemerného je nemalá suma, keď vie, že na priváte môže mať sex za menej. Načo by potom dal za masáž viac, keď je jasné, že sex tam nedostane, pokiaľ je to seriózne štúdio? Na SK ich zopár nájdeš, len bohužial, ľudia sú hlúpi a veria všetkému čo niekto povie. Ako hore v ďalších komentároch niekto tvrdí, že sanskrt neexistuje aj napriek tomu, že to tam má čierne na bielom 🤦. Takže bohužial, hlupota chodí stále po ľuďoch. Je to to isté, ako keby si tvrdila, že sme najbohatší štát. Opakovaná lož sa stane pravdou, zapamätaj si to.

anonym_756e4e
22. aug 2025
@iva120793

@anonym_6b58cb trvaj si na čom chceš, pre mňa za mňa si ži v bubline a ver tomu že zem je plochá, je mi to jedno

@anonym_b6f94d
@iva120793
Vy dve neviete čítať?

anonym_0bc8a9
22. aug 2025

Ako prebieha masaz intímnych partii u ženy?

oblecenie99
22. aug 2025

Ako taká masáž vyzerá? Lebo vyššie píšu, že to bude skôr zásterka niečoho iného. Čo budeš vlastne robiť? Lebo keď to, čo si myslím, tak moja reakcia by bola, že by som sa za teba hanbila a veľmi.

jednorozec555
autor
23. aug 2025
@oblecenie99

Ako taká masáž vyzerá? Lebo vyššie píšu, že to bude skôr zásterka niečoho iného. Čo budeš vlastne robiť? Lebo keď to, čo si myslím, tak moja reakcia by bola, že by som sa za teba hanbila a veľmi.

@oblecenie99 pokial ide o toto tak je to len masaz intimnych partii, viacmenej “handjob” (mam to od ludi co v takychto studiach paracuju alebo tam boli na masazi)

zuzanaam
23. aug 2025
@jednorozec555

@oblecenie99 pokial ide o toto tak je to len masaz intimnych partii, viacmenej “handjob” (mam to od ludi co v takychto studiach paracuju alebo tam boli na masazi)

@jednorozec555 pokiaľ si myslíš, že tantrická masáž je "handjob", tak tomu nerozumieš a dobre píšu, ideš robiť obyčajnú prostitútku.

anonym_f8d3b3
23. aug 2025

Takže autorka duchovnu maserku alebo maserku organov?nech je jasno😄

ivanaks
29. aug 2025
@anonym_b6f94d

@martinmmartin vieš čo znamená slovo tantra v sanskirte? Očividne ani nevieš čo je sanskirt, ale takých ako ty je mnoho. Nepozastavujem sa nad tým. Zrejme chodia do nejakého erotického salónu a tvária sa, že tam robia tantru a ty im to žereš. Tantra je o niečom inom ale jednoduchší ľudia ako ty to nechápu.

@anonym_b6f94d Prečítaj si poriadne svoju prvú odpoveď pre @martinmmartin. Píšeš tam o SANSKIRTE a ten NEEXISTUJE. Existuje sanskrt (ako píše aj ChatGPT, na ktorý sa odvolávaš). Takže mu zbytočne nadávaš, on len reaguje na somarinu, čo si napísal/-a vo svojom prvom príspevku a neustále Ťa na to upozorňuje, ale Tebe to stále nedochádza...

ivanaks
29. aug 2025
@ivanaks

@anonym_b6f94d Prečítaj si poriadne svoju prvú odpoveď pre @martinmmartin. Píšeš tam o SANSKIRTE a ten NEEXISTUJE. Existuje sanskrt (ako píše aj ChatGPT, na ktorý sa odvolávaš). Takže mu zbytočne nadávaš, on len reaguje na somarinu, čo si napísal/-a vo svojom prvom príspevku a neustále Ťa na to upozorňuje, ale Tebe to stále nedochádza...

@anonym_b6f94d Respektíve, upozorňuje Ťa na to @anonym_6b58cb...

anonym_b6f94d
29. aug 2025
@ivanaks

@ivanaks Aha, viď, ďalsia honička ega, je to iba preklep, ale fajn, vymasti si ego ako ten predchádzajúci komentujúci. Namiesto toho, aby si napísala, máš tam preklep a prehodené 2 písmená, nie radšej budeš tvrdiť že tento jazyk neexistuje, boha to je vzdelaná slovač, múdrosti si tiež moc nepobrala a pointu nepochopila a mimochodom, píšeš tiež hlúposti lebo SANSKRT existuje a v KSSJ sa používa aj tvar SANSKRIT (áno to je ten preklep nie sanskirt ,čo tam bol, že som si dovolila písať rýchlo a nevšimla som si prehodené písmená). V iných príspevkoch som to mala napísané správne. Ale to už si si ty ani ten komentujúci akosi prehliadol. Treba vedieť čítať aj dokonca. Takže namiesto toho, aby si tomu komentujúcemu napísala, že taký jazyk existuje akurát, že tam mám prehodené písmená, nie, budeš radšej mastiť ego. Troška sa zamysli nad sebou a svojím správaním, myslím, že to prospeje tebe aj okoliu 👍👍. Odporúčam venovať sa tantre, určite by ťa posunula ďalej ako si len mastiť ego. Pritom po prečítaní tohto môjho príspevku si práve zistila, že mám pravdu. Mimochodom, táto téma rieši úplne niečo iné, nie môj alebo niekoho iného pravopis. Ale neprekvapuje ma to, typické slovenské, riešiť pravopis namiesto toho pochopiť pointu a o čo vlastne ide 🤦. Nie si prvá ani posledná. Prosím ani neodpisuj, ušetri ma od odpisovania na ďalší tvoj blbý koment. Mier s tebou ✌️.

Strana
z2