Reálna skúsenosť s prácou v Coop Jednote
Dobrý deň, máte niekto reálnu skúsenosť s prácou v coop jednote ? Mám ísť na pohovor.
U nas na valale, keď lapiš pracu v coop jednote vo svojich 20 rokoch, tak si tam až do svojich 65 rokoch :D Predavačky spokojne, nejdu sa potrhať, ani zabiť (niekedy v soboty doobeda je to taky masaker), ale ešte sa nestalo, že by daktora bola nespokojna a dala vypoveď. To iste vedľa v malom meste, tie iste ksichty sú tam vždy, nič sa nemeni, takže asi su spokojne.
u nás v malinkom meste je pohodička. Predavačky cez týždeň unudené, len sa tak mocú, pokladnička si listuje časopis.
v sobotu je troška chaos, ale určite nikdy nemajú takú rýchlosť pokladníčky ako napr. Kaufl.
platovo je to o ničom - videla som oznam na Jednote.
popozeraj podobné diskusie - hneď vpravo ich vidíš. viem že tu raz písali o tom ako pri každej inv. musia doplácať e zo svojho.
U nas na valale, keď lapiš pracu v coop jednote vo svojich 20 rokoch, tak si tam až do svojich 65 rokoch :D Predavačky spokojne, nejdu sa potrhať, ani zabiť (niekedy v soboty doobeda je to taky masaker), ale ešte sa nestalo, že by daktora bola nespokojna a dala vypoveď. To iste vedľa v malom meste, tie iste ksichty sú tam vždy, nič sa nemeni, takže asi su spokojne.
@thirstymonk Uz si pocul, ze to ze tam robia roky nevypoveda o spokojnosti? V takom valale je zrejme tazke zohnat pracu. Takze je dost mozne, ze si to tam tetky odtrpia, doma ponavaju na pracu a rano zase tam idu. Lepsie ako byt bez prace. A takto ide rok za rokom, a na stare kopyta uz je ozaj tazke zmenit pracu, kto uz chce stare tetky zamestnat. Tak to potiahnu uz do dochodku. Ale neznamena to, ze tam boli spokojne. Nedokazali si najst inu pracu.
Ak ti povie kamoska, ze je v praci spokojna. Tomu sa da verit skor, ako ze niekto niekde robi roky.
@thirstymonk Uz si pocul, ze to ze tam robia roky nevypoveda o spokojnosti? V takom valale je zrejme tazke zohnat pracu. Takze je dost mozne, ze si to tam tetky odtrpia, doma ponavaju na pracu a rano zase tam idu. Lepsie ako byt bez prace. A takto ide rok za rokom, a na stare kopyta uz je ozaj tazke zmenit pracu, kto uz chce stare tetky zamestnat. Tak to potiahnu uz do dochodku. Ale neznamena to, ze tam boli spokojne. Nedokazali si najst inu pracu.
Ak ti povie kamoska, ze je v praci spokojna. Tomu sa da verit skor, ako ze niekto niekde robi roky.
@anonym_f6fc52 Dve poznám "kamošky" a obidve sú spokojné :D
@anonym_f6fc52 Dve poznám "kamošky" a obidve sú spokojné :D
@thirstymonk Tak to uz je ine, tomu sa da skor verit.

@anonym_autor ahoj , ja som robila skoro 4 roky , 2 ako pokladnička a 2 ako zástupkyňa ...ono ale strašne záleží kde to je , či na dedine , či v meste , ja robím v meste a vie to byť niekedy masaker , najhoršie je že človek má hmotnú zodpovednosť, aj keď ja som za tie 4 roky neplatila nič , ale vždy pri inventúre bola malá dušička ...keď som chodila aj na školenia a pod všade je to úplne iné , všade iný kolektív , iné tržby , iný ľudia no a ešte moc moc záleží aj od vedúcej , čo u nás robilo najväčšiu hrôzu , akože pri nej obchod síce vyzerá super , vždy dopadnú dobre aj kontroly ale je veľmi nespravodlivá , vzťahovačná a neprizná si chybu , ťažko sa mi s ňou robilo ale zvládala som ... Čo sa týka práce , aj keď som bola zástupkyňa tak som robila v podstate všetko a ostatné baby tiež , ale zas pre mňa to nebolo nič zle lebo ja sa nerada nudím 😀 ináč platovo tiež záleží kde