Robíte chyby v práci aj po rokoch?
Ahojte robite chyby v práci aj ked tu prácu robite x rokov?
@anonym_autor iba ten ktorý nerobí.nič, nerobí žiadne chyby. V mojej práci pri neustále meniacej sa legislatíve sa niečo nájde. Ale sú chyby malé a veľké také ktoré sa dajú opraviť aj také ktoré nie. Také ktoré sa po sebe nájdem sama, a také ktoré po mne nájde iný(nadriadený, audítor, kontrolný orgán)
Z tvojej otázky nie je zrejmé na čo si myslela.
Ak robis stale rovnakú pracu s rovnakým postupom a robiš chyby, moze to znamenať aj ze mas ADHD. Ak robis chyby pri rovnakom postupe, ale s inymi podmienkami, tak je to normalne.
@anonym_autor iba ten ktorý nerobí.nič, nerobí žiadne chyby. V mojej práci pri neustále meniacej sa legislatíve sa niečo nájde. Ale sú chyby malé a veľké také ktoré sa dajú opraviť aj také ktoré nie. Také ktoré sa po sebe nájdem sama, a také ktoré po mne nájde iný(nadriadený, audítor, kontrolný orgán)
Z tvojej otázky nie je zrejmé na čo si myslela.
@anonym_0c1b64 mam prácu kde všetko sa dá doplatiť, opraviť,.. v septembri som tu 2r
Samozrejme, kto nerobí? Sme ľudia a ľudia sú omylný a to znamená že to že sa stane chyba je isté :D
@anonym_0c1b64 mam prácu kde všetko sa dá doplatiť, opraviť,.. v septembri som tu 2r
@anonym_autor mám uplne inú prácu som tu od R 2012 ale celkovo mám prax v odbore tridsať rokov
Ako bolo napísané - každý robí chyby. Otázkou je aké percento chybovosti máš v práci.
@anonym_autor no ono je podstatné,či tie tvoje chyby nejako neovplyvňujú iných ľudí,čo môže byť niekedy dosť veľký prúser.
Doplatiť,opraviť....hm,to mi pripomína situáciu môjho ex,keď si zriadil živnosť,na sociálke mu povedali,že nič nemusí platiť a potom po čase prišiel nedoplatok na 10 000 korún...že pracovníčka poskytla zlé info nebolo pre nich relevantné,bolo mu povedané,že oni tam nie sú na to,aby poskytovali informácie...Dotyčná tam už bohužiaľ nepracovala,takže ani nebolo komu "dať po papuli"
Ano, robim. A nemam problem s tym aby som to priznala a napravila
samozrejme.
Zalezi aka chyba a ci mieco a ako ovlyvnila
Ja vzdy ludom hovorim, ked urobis chybu prid hned, vsetko sa da opravit kym to nie je v uzavierke.
Áno, robím, len mam tu smolu, že jednym z konečných zákazníkov sú Japonci, ktorí žiadne chyby neakceptuju, resp. len veľmi ťažko 🤷
Kto nič nerobí žiadnu chybu neurobí.Asi tak

Každý robí chyby, sme predsa ľudia. Záleží od kontextu