icon

Rozdiel vo výplate pri OČR 9 a 14 dní

24. sep 2025

Ahojte prosím vás prvýkrát som na Očr. Pôvodne som chcela že nech sa deje čokoľvek budem doma dva týždne a oddýchnem. Ale už mi je dlho dnes je ôsmy deň ideme dnes na kontrolu a keby sa dalo od piatka by som chcela nastúpiť do práce a dieťa do školy. Pôvodne som mala byt do konca septembra tak to vychádzalo ta maximálna Očr. Každý mi hovorí ze si len pokazím výplatu. Ale si myslím nemôže byť taký rozdiel 9 dní a 14 ci? Cítiť to tak veľmi tých pár dní? Ďakujem za skúsenosti

anonym_5fef52
24. sep 2025

zrejme mysleli, že budeš mať zaplatený aj tento víkend. No stále na den máš 55% DVZ,

mimaapeto
24. sep 2025

nejde o to či je tebe dlho ale dieťa by som nechala doliečiť... teraz začína obdobie pliag tak nech si riadne oddýchne telo a mal aj atb? o to viac by som bola doma...

mischelin999
24. sep 2025

tak rozdiel to samozrejme je, nakolko ocr nemas zaplatenu tak, ako ked si v praci. vyhoda je ta, ze ocr sa pocita za kazdy den, nie len pracovny, takze mas zaplateny aj vikend. ale to uz musis ty vediet, co sa ti oplati viacej.

anonym_048dd8
24. sep 2025

pocas ocr je plateny aj vikend. takze ak to ukoncis skor , napriklad piatok, tak pride o peniaze za sobotu a nedelu. pretovacsina ludi ukoncuje ocr tak aby tam boli vikendy

monny222
24. sep 2025

@anonym_autor záleží od vášho priemeru, kazdy den sa počíta.. si zratajte koľko vam to urobi