Rozhodovanie o práci na úrade práce
Ahojte,
Ponukli mi tuto robotu, a rozhodujem sa, ci ist alebo neist do toho....
Syn mi zacal chodit do skolky a ja by som rada isla uz pracovat.
@thirstymonk preto sa tu pytam, ci je to az tak zle...... 🥲
Ak máš možnosť, ber. Nikto tam nerieši dovolenky, PNky, Péčka, potrebuješ, ideš. Nikto nezazerá. Pracovná doba je tiež super. Neviem, aký by Ti vyšiel plat, lebo neviem, či ti nukaju projekt, či štátnu správu, akú máš prax, dosiahnute vzdelanie.
Keby mám 3r dieťa do škôlky, beriem hneď.
Na akom oddelení ako sprostredkovateľka či iné?
Choď....ja som pracovala 2r veľmi dávno, ale nebola som sprostredkovateľka a mne sa páčilo.
Pohodová práca, veľa PN, očr, dovoleniek, ktoré nikto nerieši. Platí mizernejsi, ako ocakavas.
@lucia245 pohodová?? Ako na akom oddelení. Na OSPOD by som nešla, ani keď by som mala chodníky zametať
Na akom oddeleni?
@katuskamala1
@luccija
@lucia245
@ivuska027 normalne na urad prace, kde sa treba ist hlasit.
Za mna ber
A uzivis z toho platu rodina? Ja mám kolegyňu, ktorá bola kvôli platu nútená odísť
Choď, ani nerozmýšľaj....robím na UPSVR,síce nie na tom oddelení, kam máš ísť ty, ale ako píšu baby vyššie - pri malom dieťati veľká výhoda, pretože akceptujú PN, OCR, priepustky a (ak to ozaj nie je prehnané s ich čerpaním ), nikto sa ti do toho nestará,...platovo to síce nie je žiadna extra sláva, ale u mňa momentálne tie vyššie spomenuté veci prevažujú negatívum nižšieho zárobku.
Samozrejme sa priprav, že práca s ľuďmi....je proste práca s ľuďmi. Ale takých aj onakých nájdeš všade. Aj v iných zamestnaniach....
@livuska124 napisala som ti ss
@zmrzlinka2021 cca vies priblizit?
Choď, keď nemáš niečo iné rozpracované.Kazdy je vo vnútri 5 minút máš ich objednaných na deň atď...žiadne zostavanie po pracovnej dobe u nás na úrade prácu chcú, aby klienti chodili do 12...žiadne porady, tabuľky, výkony.Odrobis a čistá hlava ide domov neodkladas pracu na druhý deň, dovolenka, PN nebol problém
skus, ak sa Ti nebude pacit, mozes odist 🙂
Ja som bol na upsvare jak nezamestnany pred otvorenim živnosti 6 mesiacov a poviem ti jedno. Teta, ktora bola veľmi nasrata pri našom prvom stretnuti, pri každom ďalšom bola vysmiata od ucha k uchu. Bolo na nej vidieť uľavu, že konečne prišiel niekto, kto vie aspoň pisať a čitať a ne dajaky dement, čo sa mu oči pohadali a namiesto podpisu urobi tri križiky :D
@luccija každý je vnútri 5 minút? A ďalší ,čo nie sú objednaný na deň, myslím takých, čo sa idú zaevidovať nový idú kam?
Síce som z iného oddelenia ale na tvojom mieste beriem. 😇 Ja som bola spokojná.
@mateson2004 to už teraz inak funguje
Priprav sa na fakt rôznorodých ľudí. Mám myslí to, že fakt nevedia poriadne čítať a písať, hygiena žiadna, takže tak.. nie každý toto dáva, sú aj taký , čo nie.
@ivuska027 ako?
@mateson2004 ach bože, a načo to potrebuješ vedieť? Keď pôjdeš do evidencie, zistíš. Ale každopádne, prinesies už vopred vypisanu žiadosť a odchádzaš. Vrátiš sa po rozhodnutie podľa dohody. Čo iné tam este chceš robiť?
@ivuska027 ja robím na ÚP. Nie teda na OSP ale absolútne nesúhlasím s tým, že každý je tam 5 minút. Asi robíš niekde, kde sa evidujú iba inteligenti. Stačilo mi, čo bolo tieto dni u nás na chodbe.
@thirstymonk tak nejak

A si si ista, že chceš cele dni traviť naťahovanim sa s poloretardovanymi hmmm... ľuďmi?