icon

Rozhodovanie o práci na úrade práce

2. sep 2024

Ahojte,

Ponukli mi tuto robotu, a rozhodujem sa, ci ist alebo neist do toho....

Syn mi zacal chodit do skolky a ja by som rada isla uz pracovat.

thirstymonk
2. sep 2024

A si si ista, že chceš cele dni traviť naťahovanim sa s poloretardovanymi hmmm... ľuďmi?

autor
2. sep 2024

@thirstymonk preto sa tu pytam, ci je to az tak zle...... 🥲

ivuska027
2. sep 2024

Ak máš možnosť, ber. Nikto tam nerieši dovolenky, PNky, Péčka, potrebuješ, ideš. Nikto nezazerá. Pracovná doba je tiež super. Neviem, aký by Ti vyšiel plat, lebo neviem, či ti nukaju projekt, či štátnu správu, akú máš prax, dosiahnute vzdelanie.
Keby mám 3r dieťa do škôlky, beriem hneď.

luccija
2. sep 2024

Na akom oddelení ako sprostredkovateľka či iné?
Choď....ja som pracovala 2r veľmi dávno, ale nebola som sprostredkovateľka a mne sa páčilo.

lucia245
2. sep 2024

Pohodová práca, veľa PN, očr, dovoleniek, ktoré nikto nerieši. Platí mizernejsi, ako ocakavas.

mateson2004
2. sep 2024

@lucia245 pohodová?? Ako na akom oddelení. Na OSPOD by som nešla, ani keď by som mala chodníky zametať

katuskamala1
2. sep 2024

Na akom oddeleni?

autor
2. sep 2024

@katuskamala1
@luccija
@lucia245
@ivuska027 normalne na urad prace, kde sa treba ist hlasit.

ivuska027
2. sep 2024

Za mna ber

zmrzlinka2021
2. sep 2024

A uzivis z toho platu rodina? Ja mám kolegyňu, ktorá bola kvôli platu nútená odísť

livuska124
2. sep 2024

Choď, ani nerozmýšľaj....robím na UPSVR,síce nie na tom oddelení, kam máš ísť ty, ale ako píšu baby vyššie - pri malom dieťati veľká výhoda, pretože akceptujú PN, OCR, priepustky a (ak to ozaj nie je prehnané s ich čerpaním ), nikto sa ti do toho nestará,...platovo to síce nie je žiadna extra sláva, ale u mňa momentálne tie vyššie spomenuté veci prevažujú negatívum nižšieho zárobku.

livuska124
2. sep 2024

Samozrejme sa priprav, že práca s ľuďmi....je proste práca s ľuďmi. Ale takých aj onakých nájdeš všade. Aj v iných zamestnaniach....

autor
2. sep 2024

@livuska124 napisala som ti ss

autor
2. sep 2024

@zmrzlinka2021 cca vies priblizit?

luccija
2. sep 2024

Choď, keď nemáš niečo iné rozpracované.Kazdy je vo vnútri 5 minút máš ich objednaných na deň atď...žiadne zostavanie po pracovnej dobe u nás na úrade prácu chcú, aby klienti chodili do 12...žiadne porady, tabuľky, výkony.Odrobis a čistá hlava ide domov neodkladas pracu na druhý deň, dovolenka, PN nebol problém

viky173
2. sep 2024

skus, ak sa Ti nebude pacit, mozes odist 🙂

thirstymonk
2. sep 2024

Ja som bol na upsvare jak nezamestnany pred otvorenim živnosti 6 mesiacov a poviem ti jedno. Teta, ktora bola veľmi nasrata pri našom prvom stretnuti, pri každom ďalšom bola vysmiata od ucha k uchu. Bolo na nej vidieť uľavu, že konečne prišiel niekto, kto vie aspoň pisať a čitať a ne dajaky dement, čo sa mu oči pohadali a namiesto podpisu urobi tri križiky :D

mateson2004
4. sep 2024

@luccija každý je vnútri 5 minút? A ďalší ,čo nie sú objednaný na deň, myslím takých, čo sa idú zaevidovať nový idú kam?

dota6
4. sep 2024

Síce som z iného oddelenia ale na tvojom mieste beriem. 😇 Ja som bola spokojná.

ivuska027
4. sep 2024

@mateson2004 to už teraz inak funguje

mateson2004
4. sep 2024

Priprav sa na fakt rôznorodých ľudí. Mám myslí to, že fakt nevedia poriadne čítať a písať, hygiena žiadna, takže tak.. nie každý toto dáva, sú aj taký , čo nie.

mateson2004
4. sep 2024

@ivuska027 ako?

ivuska027
4. sep 2024

@mateson2004 ach bože, a načo to potrebuješ vedieť? Keď pôjdeš do evidencie, zistíš. Ale každopádne, prinesies už vopred vypisanu žiadosť a odchádzaš. Vrátiš sa po rozhodnutie podľa dohody. Čo iné tam este chceš robiť?

mateson2004
4. sep 2024

@ivuska027 ja robím na ÚP. Nie teda na OSP ale absolútne nesúhlasím s tým, že každý je tam 5 minút. Asi robíš niekde, kde sa evidujú iba inteligenti. Stačilo mi, čo bolo tieto dni u nás na chodbe.

mateson2004
4. sep 2024

@thirstymonk tak nejak