icon

Rozumiete výplatným páskam?

margaretka20
20. okt 2025

Dobrý večer kto sa vyzná vo výplatných páskach ?

chrobak7
20. okt 2025

@margaretka20 Všetci mzdári, účtovníci a aj mnohí bežní zamestnanci.

anonym_c45773
21. okt 2025

@margaretka20 kazdy by sa mal, je to tvoja vyplata, tvoje peniaze, musis vediet co na nej mas…ak tomu nerozumies tak sa opytaj mzdarky nech ti vysvetli alebo aj ja internete najdes vela navodov na to, ako sa vypocitava mzda a co tie veci na nej znamenaju, ja si ju vzdy studujem a tiez odporucam aj kolegom, v dnesnej dobe su sice uz skvele systemy na vypocet mzdy, ale moze sa stat, ze nahodou ti zle nahodia dovolenku, PNku, odmeny, hocico…a bude tam chybicka, takze urcite sa treba informovat o svojich tazko zarobenych peniazoch

katarinaba
21. okt 2025

Zakry osobne udaje, odfot, priloz a poloz otazku. Uz si mohla mat odpoved.

jana_eyre_2
21. okt 2025

Áno rozumiem.. ak ti niečo nie je jasné, odpovie ti aj chatgpt a vysvetlí..

123profil321
21. okt 2025
@jana_eyre_2

Áno rozumiem.. ak ti niečo nie je jasné, odpovie ti aj chatgpt a vysvetlí..

@jana_eyre_2 no, jemu sa nedá úplne veriť

jana_eyre_2
21. okt 2025
@123profil321

@jana_eyre_2 no, jemu sa nedá úplne veriť

@123profil321 sú určité veci ktoré povie mylne, ale fakty vysvetlí dobre. Zase to nedemonizujme

katarinaba
21. okt 2025
@jana_eyre_2

@123profil321 sú určité veci ktoré povie mylne, ale fakty vysvetlí dobre. Zase to nedemonizujme

@jana_eyre_2 ja absolutne neodporucam Chat GPT, ked tak radsej Gemini.
Chat GPT nepouziva aktualne informacie, skor nez nieco vypluje, nezistuje aktualnost udajov. Uz vela krat sa mi stalo, ze poskytol stare informacie. A co sa tyka dani - tak tam poplietol tolko veci, ze na taketo veci uz vobec nie.
Myslim, ze v tomto pripade je lepsie ak sa otvori diskusia a prispeju zivi ludia. AI je super na obrazky, videa, planovac vyletu, ale odborne info by som tam nehladala.

123profil321
21. okt 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2 no mne raz tak niečo poplietol, že až po piatej otázke, ako k tomu došiel, mi dal odpoveď. Spojil mi 2 staré témy do novej, ktorá s tým absolútne nesúvisela.

123profil321
21. okt 2025
@123profil321

@jana_eyre_2 no mne raz tak niečo poplietol, že až po piatej otázke, ako k tomu došiel, mi dal odpoveď. Spojil mi 2 staré témy do novej, ktorá s tým absolútne nesúvisela.

@123profil321 odvtedy ho používam len ako mega rýchly prehľadávač Google. A aj tak si to kontrolujem

123profil321
21. okt 2025
@123profil321

@123profil321 odvtedy ho používam len ako mega rýchly prehľadávač Google. A aj tak si to kontrolujem

@123profil321 a poväčšine ti povie, čo chceš počuť 🤷🏻‍♀️

123profil321
21. okt 2025
@katarinaba

@jana_eyre_2 ja absolutne neodporucam Chat GPT, ked tak radsej Gemini.
Chat GPT nepouziva aktualne informacie, skor nez nieco vypluje, nezistuje aktualnost udajov. Uz vela krat sa mi stalo, ze poskytol stare informacie. A co sa tyka dani - tak tam poplietol tolko veci, ze na taketo veci uz vobec nie.
Myslim, ze v tomto pripade je lepsie ak sa otvori diskusia a prispeju zivi ludia. AI je super na obrazky, videa, planovac vyletu, ale odborne info by som tam nehladala.

@katarinaba asi tak

jana_vaj
21. okt 2025

@123profil321 Kedysi som sa spoliehala, že píše dobre. Ale raz ma tak oklamal, že som ho prestala používať. Radšej si sama vygooglim, čo potrebujem.

chrobak7
21. okt 2025
@jana_vaj

@123profil321 Kedysi som sa spoliehala, že píše dobre. Ale raz ma tak oklamal, že som ho prestala používať. Radšej si sama vygooglim, čo potrebujem.

@katarinaba
@123profil321
@123profil321
@jana_vaj Odkláňate sa od témy. A zadávateľka vytrvalo mlčí.

jana_vaj
21. okt 2025

@chrobak7 Tak pardon, že sa v diskusii diskutuje.
A áno, rozumiem výplatným páskam. Lepšie?

rozculena
21. okt 2025

@margaretka20 vo svojej áno