icon

Šéf sa vyhýba prevziať oznámenie o mojom tehotenstve

29. mar 2022

Ahojte baby.Som tak nervózna ,,e sa mi nedá spať,prišla som sa sem poradiť.Mam povahou zvláštneho šéfa.Nechcem byť vulgárna,ani to tu rozoberať,tak to nazvem tak,ze je " zvláštny".
Nie som prvá kolegyňa,ktorej spôsobuje starosti.Ale idem k veci.
Už piaty pracovný deň sa mu snažím odovzdať oznámenie o tehotnosti a chcem si aj dať podpísať prevzatie.On buď na pracovisku nie je,alebo sa zapiera ,že tam nie je.Neviem teda čo mám robiť.Som na rizikovom.Manzel ma v čase vychádzky vždy odvezie,kde mi na pracovisku sekretárka oznámi,že pán riaditeľ tu nie je.Zeny som v tom nováčik,poraďte čo robiť,aby to bolo všetko právne v poriadku.Ja si neviem rady.Je to moje vytúžené tehotenstvo po mnohých komplikáciách a toto mi robí ozaj starosti Ďakujem za rady

Strana
z2
gabika8855
30. mar 2022

Nie nemoze pocas pn az ked nastupis do prace ale ked oznamis tehotenstvo oficialne tak nemoze ani po nastupe pn si chranena zakonom

drzaopica
30. mar 2022

Načo to komplikujes?nikam nechoď iba na poštu s dorucenkou a tvoja povinnosť je splnena

autor
30. mar 2022

Ďakujem všetkým za rady.🙂

tenerifka
30. mar 2022

Neviem ako na Sk, ale u nas je moznost poslat z posty tzv. Burofax, t. j. posta k tomu oznameniu oficialne potvrdi, ze sa poslal ten papier, a nie nejaky iny. Ono ak je kreten, moze sa neskor ohañat, ze mu sice prisiel od teba dop. list, ale v obalke nic nebolo

Strana
z2