Šéf sa vyhýba prevziať oznámenie o mojom tehotenstve
Ahojte baby.Som tak nervózna ,,e sa mi nedá spať,prišla som sa sem poradiť.Mam povahou zvláštneho šéfa.Nechcem byť vulgárna,ani to tu rozoberať,tak to nazvem tak,ze je " zvláštny".
Nie som prvá kolegyňa,ktorej spôsobuje starosti.Ale idem k veci.
Už piaty pracovný deň sa mu snažím odovzdať oznámenie o tehotnosti a chcem si aj dať podpísať prevzatie.On buď na pracovisku nie je,alebo sa zapiera ,že tam nie je.Neviem teda čo mám robiť.Som na rizikovom.Manzel ma v čase vychádzky vždy odvezie,kde mi na pracovisku sekretárka oznámi,že pán riaditeľ tu nie je.Zeny som v tom nováčik,poraďte čo robiť,aby to bolo všetko právne v poriadku.Ja si neviem rady.Je to moje vytúžené tehotenstvo po mnohých komplikáciách a toto mi robí ozaj starosti Ďakujem za rady
Načo to komplikujes?nikam nechoď iba na poštu s dorucenkou a tvoja povinnosť je splnena
Ďakujem všetkým za rady.🙂
Neviem ako na Sk, ale u nas je moznost poslat z posty tzv. Burofax, t. j. posta k tomu oznameniu oficialne potvrdi, ze sa poslal ten papier, a nie nejaky iny. Ono ak je kreten, moze sa neskor ohañat, ze mu sice prisiel od teba dop. list, ale v obalke nic nebolo

Nie nemoze pocas pn az ked nastupis do prace ale ked oznamis tehotenstvo oficialne tak nemoze ani po nastupe pn si chranena zakonom