icon

Šéfka ma urazila

26. jún 2020

Čo by ste povedali, urobili keby šéfka povedala na vašu adresu aj keď popod nos potom čo ste si u nej pre istotu overili informáciu, že sa niekedy cíti jak v pomocnej škole a to pred kolegyňami. Od rána bola nervózna a vtedy nechodí ďaleko pre urážku, ale dnes to bol vrchol. Je dokonca odo mna mladšia a mňa to tak zaskočilo, že som sa nezmohla na slovo. Ale vnútorne ma to žerie.

Strana
z2
autor
26. jún 2020

@sunny8 nie, ja som nikdy nič urážlivé nepovedala šéfke ani kolegyniam. Dokonca ani deťom

autor
26. jún 2020

@sunny8 pokiaľ tebe príde normálne že tí šéfka povie: do boha, občas sa tu cítim ako v pomocnej škole potom čo sa jej niečo opytas tak neviem neviem

autor
26. jún 2020

@viestta nie, nemám vždy slnieckove dní ale so svojou zlou náladou neobtazujem a hlavne neurazam iných ľudí. Som bezkofliktny typ.

autor
26. jún 2020

@katkati ja si tiež myslím, že aj keď mám zlý deň mám sa stále správať slušne. Ale podľa niektorých žien, keď nabudúce nebudem mať slnieckovy deň tak môžem kľudne šéfku poslať do riti a kolegyniam nadat do retardov.

lenocka12345
26. jún 2020

no , tak asi ani nie , lebo som odišla ....

autor
26. jún 2020

@lenocka12345 aspoň máš pokoj

sunny8
27. jún 2020

Nehovorím že mi to príde normálne ale je to jej prejav a má právo si povedať čo chce. A aj keď povie vieš že to nie je konkrétne o tebe tak prečo si z toho robíš hlavu ? Nabudúce to povie niekomu inému

viestta
Odpoveď bola odstránená
macekovam
27. jún 2020

Aké medzi 4 očami.. Pri najbližšej príležitosti keď ta zhodí.. Je jedno kto tam bude.. A pred kým... Ona sa stará pred kým ti co povie? Véd aj kolegyne ta budu mat za... Tak pekne aj pred nimi nech si mienku upravia a nemajú ta za...

danielahamar
27. jún 2020

Ja by som jej povedala, že no tak to sme dve a som rada, že si to všimla aj sama😁 ľudia už nevedia co je a čo nie je slušné

jeltica
27. jún 2020

Kaslala by som na nu, nech si povie co chce, ale pri nejakej prilezitosti by som jej to opatovala 😉

autor
28. jún 2020

@danielahamar 🙂asi tak

autor
28. jún 2020

@macekovam veď to, baby odporúčajú medzi štyrmi očami ale mi bez problémov povie urážku aj pred ostatnými

macekovam
28. jún 2020

Baby nerieš... Žiadne 4 oči.. Pri najbližšej príležitosti pokojne usmerni.. Asi to potrebuje.

Strana
z2